Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Mats Broman, Director, Facility Management Business Unit
Mats Broman Director, Facility Management Business Unit E-postmats.broman@symetri.com Telefon+46 768 25 76 40

Fastighetsägare och förvaltare

Vi får fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice att fungera optimalt under hela livscykeln.

Det är detaljerna som avgör, brukar det ju heta, vilket även stämmer när det gäller effektiv och lönsam drift av byggnader.

Med vårt koncept Symetri Efficient Facility binder vi samman traditionell fastighetsförvaltning med arbetsplatsservice, grafisk visualisering och dokumenthantering så att fastighetsförvaltning och arbetsplatsservice fungerar optimalt under hela livscykeln. 

All information från projektering, byggnation till drift & förvaltning och arbetsplatsservice finns samlat i ett integrerat flöde och kan presenteras i överskådliga dashboards, 2D- och 3D-modeller och mobila gränssnitt.


Samla in, strukturera och använda

Vi kan hjälpa dig att samla in, strukturera och använda all värdefull information om fastigheten och arbetsplatsen. Med god ordning och reda och bra systemstöd för all fastighetsrelaterad information är det enkelt att leverera rätt information i rätt tid och på rätt plats. En stor fördel för alla som behöver tillgång till informationen, inte minst de som utför arbetet som t ex lokalvårdade, drifttekniker, hyresadministratörer och byggprojektledare.

Med de systemlösningar som ingår i konceptet Symetri Efficient Facility är det fullt möjligt att snabbt leverera den service som hyresgästen efterfrågar.

Vi erbjuder vi inte enbart branschledande system och produkter, utan bidrar även gärna med vår kunskap och support. Du kan lita på att vi alltid gör vårt yttersta för att ge ditt företag bästa tänkbara stöd, oavsett om du väljer att kontakta vår kundtjänst eller anlitar oss som konsult.

Läs allt om Symetri Efficient Facility på symetriefficientfacility.se

Mats Broman, Director FM Business Unit
Mats Broman Director FM Business Unit E-postmats.broman@symetri.com Telefon+46 76 825 76 40