Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Anders Moberg, Director FM Business Unit
Anders Moberg Director FM Business Unit E-postanders.moberg@symetri.com Telefon+46 70 597 47 00

Fastighetsägare och förvaltare

Kunskap och system för ökad lönsamhet.

Det är detaljerna som avgör, brukar det ju heta, vilket även stämmer när det gäller effektiv och lönsam drift av byggnader. Med Symetri FM får du allt du behöver för att få ut så mycket som möjligt av dina fastigheter. 

Att kunna tillvarata och upprätthålla data på ett smart sätt är helt avgörande för effektiv drift. Med Symetri FM SERVICES kan du hantera alla fastighetsdata på ett effektivt sätt, spara ner dem strukturerat och lätt komma åt dem vid behov. Oavsett om det gäller enkla ritningar eller avancerad laserskanning i 3D får du tillgång till högkvalitativa dokument som bidrar till att förbättra förutsättningarna för din verksamhet.
Ytterligare information hittar du på fm.symetri.se

 

 

Att samtliga fastighetsdata är lättillgängliga för alla i företaget är helt avgörande för att kunna förbättra effektiviteten och arbetsprocesserna. Med FM ACCESS blir det inte enbart enklare att komma åt anläggningsdata, utan även att hantera och strukturera dem för olika typer av uppgifter och användningsområden. 
Klicka här för mer information 

 

Rätt utbildning och utbyte av erfarenhet är oerhört viktiga inslag för att ett företag ska lyckas och bli framgångsrikt. Därför erbjuder vi inte enbart branschledande system och produkter, utan bidrar även gärna med vår kunskap och support. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge ditt företag bästa tänkbara stöd, oavsett om du väljer att kontakta vår kundtjänst eller anlitar oss som konsult.

Ytterligare information hittar du på fm.symetri.se

Anders Moberg, Director FM Business Unit
Anders Moberg Director FM Business Unit E-postanders.moberg@symetri.com Telefon+46 70 597 47 00