Polarbröd designar och utvecklar egen produktionsanläggning med stöd från Symetri och programvara från Autodesk

Polarbröd

Sveriges tredje största brödtillverkare utvecklar egen produktionsanläggning med stöd från Symetri och programvara från Autodesk.

”Med hjälp av Autodesks programlösningar har vi hittat ett arbetsflöde som sparar tid både i produktionen och övrig verksamhet, vilket ger oss kortare ledtider i båda riktningarna och en tydlig översikt över vårt arbete. De gånger som programvaran strulat, användarna haft frågor eller serverar kraschat har vi alltid fått hjälp direkt. Med kort väntetid och snabba svar får vi alltid hjälpen vi behöver”, förklarar
Tomas Hedman, konstruktör på Polarbröd

Skicka ett meddelande till oss

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Relaterade kundcase


Blixtsnabb uppgradering av CAD-program med CQi

NIS Limited är ett ingenjörsföretag som tillhandahåller skräddarsydda och pragmatiska konstruktions- och tillverkningslösningar till en mängd olika kunder på flera olika marknader. Tjänsterna som NIS tillhandahåller omfattar aluminiumsvetsning, anläggning och utrustning för mekanisk hantering, handskbox för kärnkraftsinneslutning, testriggar för forskning och utveckling, maskiner för särskilda ändamål, automatiserade monteringslinjer och -celler, integrering, bearbetning och programmering av robotar samt tillverkning.

Läs mer