Kontakt

Undrar du över något? Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt!

Eller ring oss

Andreas Näsman, Sales Manager Sweden
Andreas Näsman Sales Manager Sweden E-postandreas.nasman@symetri.com Telefon+46 31 703 40 05

Polarbröd

Polarbröd effektiviserar sitt arbete med Symetri och lösningar från Autodesk

Polarbröd - Sveriges tredje största brödtillverkare som designar och utvecklar sina egna produktionslokaler med stöd av Symetri och Autodesk lösningar.

Se Tomas Hedman, Konstruktör på Polarbröd berätta hur de med stöd ifrån Symetri och lösningar från Autodesk fått ökad kontroll, kortare ledtider och effektivare samarbete.

”Autodesks lösningar har hjälpt oss hitta ett sätt att arbeta som sparar tid i våran egen produktion och även i verkstaden, vilket ger oss kortare ledtider i båda riktningarna och en bra överblick över allt vi jobbar med,

förklarar Tomas Hedman, Designer hos Polarbröd

 

”Om vi har problem med programvaran, användarfrågor eller serverproblem, har vi genast fått den hjälp vi behöver. Med korta väntetider och snabba svar så får vi alltid den hjälp vi behöver,

fortsätter Tomas i samarbete med Symetri

 

Vill du veta mer om PDM? På vår sida ”Allt om PDM” guidar Symetris experter dig igenom allt om hur man säkert lagrar, underhåller och kontrollerar all produktdata som används för att definiera, tillverka och underhålla en produkt under hela dess livscykel. Läs mer här.

Andreas Näsman,
Andreas Näsman E-postandreas.nasman@symetri.com Telefon+46 31 703 40 05
Leif Brink,
Leif Brink E-postLeif.Brink@symetri.com Telefon+46 651 76 04 75