Symetri E-learning BIM 360

Symetri E-learning BIM 360 är On Demand. På e-learningplattformen lär du dig att behärska BIM 360 så att du kan minska tiden du lägger på olika projekt samtidigt som du ökar kvalitetskontrollen. Pinnacle är utbildningsplattformen för Symetri BIM 360 e-learning och det är via Pinnacle du loggar in. E-learningen är på svenska och består idag av tre spår. Ett spår för kontoadministration, ett för projekthantering och ett för dokumenthantering. De olika spåren innehåller en blandning av texter, filmer samt ett utvärderingsprov. E-learningen passar för dig som är på grund- eller fortsättningsnivå. Totalt sett erbjuder vi 59 videofilmer om ca 5 minuter som du har obegränsad tillgång till.

Symetri E-Learning BIM 360

Utbildningen är on demand – E-learningplattformen är online vilket gör att du har tillgång till innehållet när du vill och var du vill!

Snabbt att hitta rätt - Symetri E-learning har en avancerad sökfunktion, det gör att du lätt kan hitta precis det söker efter att lära dig eller komplettera din kunskap med, ett utmärkt hjälpmedel för repetition och hjälp.

Fortsatt vidareutbildning – Symetris E-learning är en prenumerationstjänst där innehållet kontinuerligt uppdateras och kompletteras med ny funktionalitet i de beskrivna programmen. Detta säkerställer att du hela tiden kan hålla dig à jour med det senaste.

E-learningplattformen kostar 900 ex. moms per användare och år. Du beställer din e-learningslicens genom att fylla i nedanstående formulär.

 

Fördelar och nytta med E-learning

E-learningen hjälper dig att få ut största möjliga nytta av BIM 360 Document Management och Design Collaboration.
Perfekt för dig som vill säkerställa att du har koll på alla olika funktioner och kommandon
Gå igenom utbildningsmaterialet när du vill och när du kan
Genom E-learningens uppbyggnad kan ni säkra att alla arbetar på samma sätt.

Varför e-learning nu?

E-learning passar perfekt som kunskapslyft när många medarbetare arbetar hemifrån. Lär dig att använda mer av funktionaliteten i BIM 360 och bli effektivare i ditt arbete.

Varför e-learning nu?

Se ett smakprov ur Symetri E-Learning för BIM 360

Anmäl intresse

Kontakta oss

Mikaela Nilsson

Mikaela Nilsson

Sweden Partnership Manager AEC

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.