Symetri lanserar Sovelia Visualizer

Ny, banbrytande teknisk lösning ger tillgång till produktdata från Inventor direkt i realtids-3D och VR/AR.

Symetri lanserar Sovelia Visualizer

Symetri har tillsammans med Unity lanserat en ny produkt: Sovelia Visualizer. Sovelia Visualizer är en helt ny lösning som gör det möjligt för Autodesk Inventor-användare att se sin konstruktionsdata i realtids-3D och AR (Augmented Reality) eller VR (Virtual Reality). Användarna av Sovelia Visualizer får även fullständig tillgång till modellens egenskaper och annan information som läggs till i designfasen.

”Nu när digitaliseringen av tillverkningsföretagens processer ökar, vilket påskyndats av den rådande pandemin, ser vi en förändring i hur våra kunder får ut nya produkter på marknaden och hur deras kunder investerar. Det Symetri vill åstadkomma med nya produktinnovationer som Sovelia Visualizer är att göra modern, digital teknik tillgänglig för företag i alla storlekar.” Mikko Viertola, chef på Symetri Technology Unit.
”Det som gör Sovelia Visualizer unik är att lösningen är så användarvänlig. Användarna kan snabbt visa Autodesk Inventor-modeller i realtids-3D på en dator eller surfplatta, precis när och var som helst, och har alltid tillgång till sin data i VR/AR med en enkel knapptryckning. Dessutom är priset väldigt konkurrenskraftigt.” Martin Saldert, visualiseringsexpert på Symetri.
Nyheter

Nurturing success – Andreas Näsman

16 mars 2021

Andreas Näsman is the Sales Manager for the Swedish manufacturing team. His day to day work is all about supporting his team of technical experts, product developers and account managers and supporting customers directly.

Läs mer
Nyheter

Webinar: Brandsäkra byggbranschen med Symetri och Bimfire Tools

28 januari 2021

På torsdag 28 januari välkomnar vi Bimfire Software som ska presentera den nya versionen av sin mjukvara Bimfire Tools. Medverkande är Erik Almgren från Bengt Dahlgren AB. Bengt Dahlgren AB började jobba i verktyget redan under 2020, och Erik kommer att dela med sig av deras erfarenheter, hur de jobbar med sina kunder och andra lärdomar. Erik har jobbat i 20 år på fältet som brandkonsult och varit aktiv i att företagets brandverksamhet.

Läs mer
Nyheter

Symetri E-learning för BIM 360 lanseras i Sverige

26 januari 2021

Symetri tar nu nästa steg i sin satsning på e-learning. Efter framgångarna med e-learning för Naviate och andra lösningar lanserar Symetri nu utbildning för Autodesk BIM 360. Perfekt för dig som på ett snabbt och effektivt sätt vill lära dig BIM 360 och säkerställa att du har koll på alla olika funktioner och använder lösningen på bästa möjliga sätt.

Läs mer