Symetri lanserar Sovelia Visualizer

Ny, banbrytande teknisk lösning ger tillgång till produktdata från Inventor direkt i realtids-3D och VR/AR.

Symetri lanserar Sovelia Visualizer

Symetri har tillsammans med Unity lanserat en ny produkt: Sovelia Visualizer. Sovelia Visualizer är en helt ny lösning som gör det möjligt för Autodesk Inventor-användare att se sin konstruktionsdata i realtids-3D och AR (Augmented Reality) eller VR (Virtual Reality). Användarna av Sovelia Visualizer får även fullständig tillgång till modellens egenskaper och annan information som läggs till i designfasen.

”Nu när digitaliseringen av tillverkningsföretagens processer ökar, vilket påskyndats av den rådande pandemin, ser vi en förändring i hur våra kunder får ut nya produkter på marknaden och hur deras kunder investerar. Det Symetri vill åstadkomma med nya produktinnovationer som Sovelia Visualizer är att göra modern, digital teknik tillgänglig för företag i alla storlekar.” Mikko Viertola, chef på Symetri Technology Unit.
”Det som gör Sovelia Visualizer unik är att lösningen är så användarvänlig. Användarna kan snabbt visa Autodesk Inventor-modeller i realtids-3D på en dator eller surfplatta, precis när och var som helst, och har alltid tillgång till sin data i VR/AR med en enkel knapptryckning. Dessutom är priset väldigt konkurrenskraftigt.” Martin Saldert, visualiseringsexpert på Symetri.
Nyheter

Systemutvecklare till Symetri

25 november 2020

Vi söker nu utvecklare till vårt utvecklingsteam med placering i Lund. Du kommer arbeta med mjukvaruutveckling, från idé till leverans i en flexibel och innovativ miljö.

Läs mer
Nyheter

Symetri ny medlem i branschföreningen BEAst, Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard.

15 oktober 2020

Sedan 2017 har BEAst med stöd av SBUF och tillsammans med ett antal företag i branschen drivit utvecklingsprojektet ”Effektivare granskningsprocess”. Målet var och är att standardisera och digitalisera och därmed förenkla processen vid granskning av handlingar. Idag finns också en standard som bygger på de rekommendationer som tagits fram av BEAsts utskott för Bygghandlingar och utvecklingen fortsätter. Symetri har på olika sätt sedan start stöttat detta projekt och har nu tagit steget att bli fullvärdig medlem.

Läs mer