Symetri lanserar Sovelia Visualizer

Ny, banbrytande teknisk lösning ger tillgång till produktdata från Inventor direkt i realtids-3D och VR/AR.

Symetri lanserar Sovelia Visualizer

Symetri har tillsammans med Unity lanserat en ny produkt: Sovelia Visualizer. Sovelia Visualizer är en helt ny lösning som gör det möjligt för Autodesk Inventor-användare att se sin konstruktionsdata i realtids-3D och AR (Augmented Reality) eller VR (Virtual Reality). Användarna av Sovelia Visualizer får även fullständig tillgång till modellens egenskaper och annan information som läggs till i designfasen.

”Nu när digitaliseringen av tillverkningsföretagens processer ökar, vilket påskyndats av den rådande pandemin, ser vi en förändring i hur våra kunder får ut nya produkter på marknaden och hur deras kunder investerar. Det Symetri vill åstadkomma med nya produktinnovationer som Sovelia Visualizer är att göra modern, digital teknik tillgänglig för företag i alla storlekar.” Mikko Viertola, chef på Symetri Technology Unit.
”Det som gör Sovelia Visualizer unik är att lösningen är så användarvänlig. Användarna kan snabbt visa Autodesk Inventor-modeller i realtids-3D på en dator eller surfplatta, precis när och var som helst, och har alltid tillgång till sin data i VR/AR med en enkel knapptryckning. Dessutom är priset väldigt konkurrenskraftigt.” Martin Saldert, visualiseringsexpert på Symetri.