Jobbannons

Systemutvecklare till Symetri

Vi söker nu utvecklare till vårt utvecklingsteam med placering i Lund. Du kommer arbeta med mjukvaruutveckling, från idé till leverans i en flexibel och innovativ miljö.

Systemutvecklare till Symetri

Om oss

På Symetri arbetar vi med skräddarsydda digitala lösningar för BIM, produktdesign och livscykelhantering för att hjälpa våra kunder arbeta smartare och göra mer på mindre tid. Vi utvecklar och distribuerar våra egna lösningar och är en av världens främsta återförsäljare av Autodesk mjukvara med över 150-tusen användare i norra Europa. Vårt uppdrag är att utmana människor att arbeta smartare för en bättre framtid och vi värdesätter passion, lagarbete, mod och viljan att driva förändring över allt annat.

Om tjänsten

Du blir del av ett härligt team av utvecklare och tekniska experter med det gemensamma målet av att effektivisera arbetsflöden för våra kunder välden över.

Ditt arbete går ut på att underhålla existerande produkter och utveckla nya plug-ins till CAD-lösningar samt andra hjälpprogram för exempelvis dokumenthantering. Våra produkter utvecklas alltid baserat på kunders behov. Del av ditt arbete går därmed ut på att sätta dig in i kundens behov och finna lösningar och förbättringspotential, i tätt samarbete med våra CAD-experter.

För att lyckas i denna tjänst bör du trivas med att arbeta flexibelt och självständigt. Du kommer ofta ha flera projekt igång samtidigt, så det är viktigt att kunna ha flera bollar i luften samtidigt. Du bör även ha:

  • Masterexamen inom Datateknik, Systemvetenskap, eller liknande
  • Något års erfarenhet av C#, Java, eller annat högnivåspråk
  • Goda matematiska kunskaper, främst inom Linjär Algebra

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika designmönster, Component Object Model, WPF och Windows Forms, versionshanteringssystem, helst Git samt erfarenhet av C++ och Visual Basic.

Större delen av utvecklingen sker individuellt, och vi tillämpar frihet under ansvar. Du kommer jobba nära våra egna CAD-experter som kan beskriva hur programmen fungerar i detalj, det är därmed inte viktigt att du har tidigare erfarenhet av CAD eller PDM.

Vi är ett internationellt företag och jobbar över landsgränser. Det är därför viktigt att du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.

Detaljer

Tjänsten är placerad i Lund.

Start-datum omgående eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder individuell lönesättning med flexibla förmåner.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan och CV med e-post till lars.vrennhage@symetri.com.

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan snarast möjligt.

Har du kompletterande frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Larsson, på +46 730 77 00 11 eller Lars Vrennhage, HR Operations, på +46 8 704 80 39.

Nyheter

Webinar: Brandsäkra byggbranschen med Symetri och Bimfire Tools

28 januari 2021

På torsdag 28 januari välkomnar vi Bimfire Software som ska presentera den nya versionen av sin mjukvara Bimfire Tools. Medverkande är Erik Almgren från Bengt Dahlgren AB. Bengt Dahlgren AB började jobba i verktyget redan under 2020, och Erik kommer att dela med sig av deras erfarenheter, hur de jobbar med sina kunder och andra lärdomar. Erik har jobbat i 20 år på fältet som brandkonsult och varit aktiv i att företagets brandverksamhet.

Läs mer
Nyheter

Symetri E-learning för BIM 360 lanseras i Sverige

26 januari 2021

Symetri tar nu nästa steg i sin satsning på e-learning. Efter framgångarna med e-learning för Naviate och andra lösningar lanserar Symetri nu utbildning för Autodesk BIM 360. Perfekt för dig som på ett snabbt och effektivt sätt vill lära dig BIM 360 och säkerställa att du har koll på alla olika funktioner och använder lösningen på bästa möjliga sätt.

Läs mer