Bluebeam har släppt nya releasen Revu 20

Bluebeam Revu 20 släpptes den 18 augusti, beroende på avtal så ingår detta eller så kan vi på Symetri hjälpa er med uppgraderingen. Den nya versionen erbjuder flera smarta förbättringar som underlättar för att hålla teamet synkroniserat och jobba effektivare.

Bluebeam har släppt nya releasen Revu 20

Bluebeam Revu 20 innehåller funktionalitet och förbättringar som möjliggör:

Få mer gjort, tillsammans

Anslutna team är effektiva team. Med Studio i Bluebeam® Revu® är det enkelt att bjuda in teammedlemmar överallt i världen för att samarbeta i realtid och slutföra projekt snabbare.

Håll koll allas kommentarer och ändringar

Gör markeringar samtidigt tillsammans med hjälp av Studio-sessioner och spåra alla kommentarer automatiskt.

Snabbare samgranskningar

Direkta aktivitetsflöden förbättrar kommunikationen mellan alla team.

Bli klar med projekt i tid, varje gång.

Med Revu får du en central plats där du kan skapa, kommentera och dela dokument, så att alla team förblir uppdaterade vid varje steg på vägen och därmed kan dina projekt hållas inom tidsramarna.

Hantera projekt i molnet

Lagra och hantera hela projekt i molnet med hjälp av Studio-projekt och bjud in andra i teamet att redigera dem var de än befinner sig.

Snabbare och mer exakt kvalitetssäkring/kvalitetskontroll

Spåra ändringar automatiskt i markeringslistan och kommunicera dem enkelt för snabbare och mer exakta kvalitetsgranskningar.

Förenkla alla uppgifter från början till slut.

Sluta trassla med olika plattformar. Revu innehåller en mängd kraftfulla verktyg och plugin-program som gör alla uppgifter enklare, från projektstart till överlämning.

Skapa bättre anbud

Intuitiva mätverktyg gör materialberäkningen snabbare och mer exakt.

Håll alla dokument organiserade.

Smarta verktyg för markering, hyperlänkar och automatisering håller informationsförfrågningar, underlag och besiktningslistor tydliga och välorganiserade.

Vill du veta mer om Bluebeam Revu 20?

På vårt BIM Forum 16 september kommer Symetri tillsammans med Bluebeam att gå igenom och förklara några av huvudpunkterna i den nya releasen. Du får också möjlighet att ställa frågor till våra experter. BIM Forum är i år ett digitalt event och som vanligt kommer vi att dela med oss av nyheter, uppdateringar, svara på frågor och ge några tips och tricks. Läs mer och anmäl dig här.

Produktinformation Bluebeam

Kontaktperson: 

Mikaela Nilsson, 

Tfn:+46 073 077 3915

mikaela.nilsson@symetri.com

Nyheter

AUTODESK UPPDATERADE TRANSAKTIONSPROCESS INTRODUCERAD I USA OCH KANADA

11 mars 2024

Under november 2023 introducerade Autodesk en liknande transaktionsmodell för alla mjukvaruköp som för Flex på den australienska marknaden. Efter en första testperiod har Autodesk meddelat att den nya modellen kommer introduceras i USA och Kanada senast den 10 juni 2024. Ingen tidslinje har meddelats för andra regioner; däremot vet vi att Autodesk har som avsikt att rulla ut den nya modellen globalt inom två år.

Läs mer
Nyheter

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

04 december 2023

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer