Jobannons

Applikationsingenjör till Symetris konsultorganisation i Lund

Vi söker dig som tar ansvar för att förbättra din befintliga CAD-miljö, driver på metodikarbetet, eller utmanar dina kollegor i att tänka mer Lean.

Om tjänsten

Du kommer vara en betydelsefull del i leveransen till en våra viktigaste premiumkunder vilket kräver god kommunikationsförmåga, flexibilitet och en vilja att ta sig an nya uppgifter. Arbetet utförs till stor del på plats hos kunden tillsammans med nyckelpersoner inom central IT för att planera det löpande arbetet och delprojekt.

Tjänsten innefattar bland annat att implementera konfigurationsmodeller i kundens befintliga miljö, men även att stötta verksamheter vid införande av Tacton Design Automation samt andra typer av utvecklingsprojekt kopplat till konstruktionsprocesser och system.

Bred kunskap inom olika CAD-, PDM- och PLM-miljöer är fördelaktigt, samt kunskap av enklare programmering. Meriterande är även erfarenhet av Tacton CPQ och/eller Design Automation.

Du kommer från en tjänst där du samlat på dig kunskap om CAD-system, produktutveckling eller PDM/PLM samt har en god förståelse för hela processen. Du skall vara bekväm med att själv ta ansvar för leverans och nyttan för kunden i denna roll. Vidare kommer du ha kontakt med personer både i Sverige och utomlands, så god kommunikation och dokumentationsförmåga är en viktig del av arbetet.

Kvalifikationer

  • Ingenjörsutbildning och/eller erfarenhet från tillverkningsindustrin
  • Serviceorienterad och strukturerad
  • Lyhörd, öppen och positiv

För oss är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför vill vi att du är med och bidrar till en inkluderande kultur. Tjänsten utgår från vårt kontor i Lund och vi erbjuder dig en trevlig miljö både arbetsmässigt och socialt.

Vi erbjuder

  • Utbildning inom Tacton och kundspecifika system
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom teamet och företaget
  • Möjlighet att utföra delar av arbetet på distans

Tacton Design Automation är ett strategiskt område inom Symetri. Vi ser stor potential och satsar proaktivt på expansion av teamet och ser en betydande utvecklingspotential framöver.

Sök tjänsten nu

Du söker tjänsten via LinkedIn eller genom att skicka din ansökan och CV med e-post till Lars Vrennhage, HR Operations, lars.vrennhage@symetri.com  Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Har du kompletterande frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta

Mats Forssén på 08-284 007. 

Om oss

På Symetri hjälper vi innovativa företag inom bygg och tillverkningsindustri med att optimera arbetsprocesser, förenkla informationshantering och förbättra projektkvalitén. Vi utvecklar och distribuerar våra egna lösningar och är en av världens främsta återförsäljare av Autodesk mjukvara med över 250 000 användare i norra Europa och USA. Vårt uppdrag är att utmana människor att arbeta smartare för en bättre framtid och vi värdesätter passion, lagarbete, mod och viljan att driva förändring över allt annat. Symetri är en del av Addnode Group som är börsnoterade hos Nasdaq Stockholm.

Karriär

Möjligheter för studerande

09 november 2022

Just nu erbjuder vi möjlighet för dig som student inom Datateknik och Maskinteknik att skriva ditt examensarbete hos oss och/eller att arbeta extra parallellt under studieperioden alternativt under sommaren. 

Läs mer
Karriär

Senior systemutvecklare till Symetri Tech

20 maj 2022

Nu har du chansen att få vara med och utveckla framtidens applikationer som hjälper våra användare inom industri och bygg att effektivisera sina arbetsflöden och jobba smartare.

Läs mer