Jobbannons

Driven KAM till vårt industriteam

Vi förstärker nu vår organisation inom industrisegmentet och söker en kollega med passion för försäljning. Du kommer arbeta med att vidareutveckla vår kundbas i hela Sverige i en självständig och flexibel roll. Har du erfarenhet av lösningsförsäljning och tillverkandeindustrin och söker en ny utmaning? Läs vidare!

Driven KAM till vårt industriteam

Om tjänsten

Du kommer tillhöra vårt svenska industriteam som består av ett härligt gäng säljare, tekniska konsulter och produktutvecklare. Arbetet består av att vidareutveckla vår kundbas som finns över hela landet. Det allra viktigaste är att du kan skapa goda och långsiktiga kundrelationer. När man köper en lösning från Symetri ska man känna en fullständig trygghet både innan, under och efter implementationen.

För att lyckas i denna tjänst är det viktigt att du har erfarenhet av B2B lösningsförsäljning med uppsökande verksamhet samt att du har förståelse för processerna kring konstruktion och produktutveckling.

Det är även meriterande om du:

  • har säljerfarenhet inom CAD/PDM/PLM
  • är resultatorienterad och drivande
  • kan bygga relationer baserade på lyhördhet, öppenhet och positivitet
  • har förståelse för affärsprocesserna och behoven inom tillverkningsindustrin
  • är van vid att arbeta mot budget med löpande rapportering

Vi är ett internationellt företag och arbetar ofta över landsgränser. Det är därför viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en flexibel tjänst med möjlighet till personlig utveckling. Det är en dynamisk roll och du jobbar med fantastiskt duktiga kollegor med laganda och drivkraft. Om du själv önskar och visar framfötterna finns alltid möjlighet för vidareutbildning och specialisering hos Symetri. Du kommer ha stor frihet att utforma ditt arbete själv.

Tjänsten innebär placering företrädesvis på vårt kontor i Stockholm. Kompetensen är dock avgörande och sitter du på annan ort så kan något annat av våra kontor komma ifråga.

Ansökan

Kontakta Andreas Näsman, Säljchef MFG Sverige, på telefon 031-703 40 05 om du har frågor om tjänsten.

Din skriftliga ansökan med CV skickar du till lars.vrennhage@symetri.com. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, vi arbetar med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På Symetri hjälper vi innovativa företag inom arkitektur, bygg och tillverkningsindustri med att optimera arbetsprocesser, förenkla informationshantering och förbättra projektkvalitén. Vi utvecklar och distribuerar våra egna lösningar och är en av världens främsta återförsäljare av Autodesk mjukvara med över 150-tusen användare i norra Europa. Vårt uppdrag är att utmana människor att arbeta smartare för en bättre framtid och vi värdesätter passion, lagarbete, mod och viljan att driva förändring över allt annat. Symetri är en del av Addnode Group som är börsnoterade hos Nasdaq Stockholm.

 

Karriär

Vass KAM inom lösningsförsäljning

27 april 2021

Vi förstärker nu vårt industriteam och söker dig med erfarenhet av B2B lösningsförsäljning. Har du kanske arbetat som konsultchef eller account manager inom mjukvarubranschen kan detta vara din nästa utmaning. Söker du en tjänst där du kan utvecklas och arbeta självständigt och flexibelt? Läs vidare nedan!

Läs mer