Jobbannons

Vass KAM inom lösningsförsäljning

Vi förstärker nu vårt industriteam och söker dig med erfarenhet av B2B lösningsförsäljning. Har du kanske arbetat som konsultchef eller account manager inom mjukvarubranschen kan detta vara din nästa utmaning. Söker du en tjänst där du kan utvecklas och arbeta självständigt och flexibelt? Läs vidare nedan!

Vass KAM inom lösningsförsäljning

Om tjänsten

På Symetri hjälper vi innovativa företag inom arkitektur, bygg och tillverkningsindustri med att optimera arbetsprocesser, förenkla informationshantering och förbättra projektkvalitén. Du blir del av vårt industriteam som består av ett härligt gäng säljare, tekniska konsulter och produktutvecklare.

Arbetet består av att vidareutveckla vår kundbas som finns över hela landet. Du hjälper våra kunder hitta rätt lösning för deras behov och ser till att de känner en fullständig trygghet både innan, under och efter implementationen.

Om dig

Det viktigaste för denna tjänst är att du har god förståelse och erfarenhet av lösningsförsäljning. Du kan bygga relationer med kunder, ta reda på deras behov och vara en pålitlig partner till dem.

Det är meriterande om du har erfarenhet av tillverkandeindustrin samt CAD/PDM/PLM, samt:

  • är resultatorienterad och drivande
  • kan bygga relationer baserade på lyhördhet, öppenhet och positivitet
  • är van vid att arbeta mot budget med löpande rapportering

Vi är ett internationellt företag och arbetar ofta över landsgränser. Det är därför viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en flexibel tjänst med möjlighet till personlig utveckling. Det är en dynamisk roll och du jobbar med fantastiskt duktiga kollegor med laganda och drivkraft. Om du själv önskar och visar framfötterna finns alltid möjlighet för vidareutbildning och specialisering hos Symetri. Du kommer ha stor frihet att utforma ditt arbete själv.

Tjänsten innebär placering företrädesvis på vårt kontor i Stockholm. Kompetensen är dock avgörande och sitter du på annan ort så kan något annat av våra kontor komma ifråga.

Individuell lönesättning.

Ansökan

Kontakta Andreas Näsman, Säljchef MFG Sverige, på telefon 031-703 40 05 om du har frågor om tjänsten.

Din skriftliga ansökan med CV skickar du till lars.vrennhage@symetri.com. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, vi arbetar med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Symetri

På Symetri utvecklar och distribuerar vi våra egna lösningar och är en av världens främsta återförsäljare av Autodesk mjukvara med över 150-tusen användare i norra Europa. Vårt uppdrag är att utmana människor att arbeta smartare för en bättre framtid och vi värdesätter passion, lagarbete, mod och viljan att driva förändring över allt annat. Symetri är en del av Addnode Group som är börsnoterade hos Nasdaq Stockholm.

Karriär

Field Marketer Norway

18 juni 2021

Vi søker en Field Marketer Norway som har lyst til å være en del av en bedrift i sterk vekst, har store ambisjoner og en sterk entreprenørånd.

Läs mer
Karriär

Driven KAM till vårt industriteam

23 mars 2021

Vi förstärker nu vår organisation inom industrisegmentet och söker en kollega med passion för försäljning. Du kommer arbeta med att vidareutveckla vår kundbas i hela Sverige i en självständig och flexibel roll. Har du erfarenhet av lösningsförsäljning och tillverkandeindustrin och söker en ny utmaning? Läs vidare!

Läs mer
Karriär

Finsktalande Account Manager till Symetri!

09 mars 2021

Funderar du på nästa steg i karriären? Nu rekryterar vi en finsktalande Account Manager där du får vara med och forma ett nytt team i Göteborg. Har du erfarenhet av försäljning och vill arbeta i en konsulterande kundnära roll på en arbetsplats som präglas av starkt teamwork? Då tror vi att du kommer trivas på Symetri!

Läs mer