Integrationslösningar

Trött på isolerade öar av anläggningsinformation?

Vi kan hjälpa dig och ditt företag att bygga broarna mellan företagets informationsöar och på så sätt säkerställa att informationen är densamma.

I produkt och utvecklingsprocessen där många olika discipliner och system ingår så blir manuell uppdatering av modifierade data i listor, ritningar och 3D-modeller inte bara ett avsevärt arbete utan innebär också en ökad risk för felaktigheter i underlaget. Ofta upptäcks felaktigheter för sent eftersom det i princip inte är möjligt att ha en översikt på grund av den höga datakomplexiteten. Således är det inte bara korrigeringen av fel utan också sökandet efter fel som slösar mycket värdefull tid. Brister i data- och dokumentationskvalitet kan i värsta fall resultera  i driftstopp för systemen.

Med automatiserat dubbelriktat utbyte av data mellan de olika systemen påskyndas ingenjörsprocessen avsevärt, detta innebär kortare projekteringstider samt vinster i dokumentationens kvalitet. SPI (Symetri Plant Integration) hanterar integration av anläggningsdatabas (exempelvis Sitebase) och 3D CAD-verktyget AutoCAD® Plant 3D från Autodesk.

Kontakt

Ulf Jonsson

Sweden Plant Solutions

Lämna oss ett meddelande

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.