Integrationslösningar

Trött på isolerade öar av anläggningsinformation?

Vi kan hjälpa dig och ditt företag att bygga broar mellan företagets informationsöar och på så sätt säkerställa att informationen är densamma.

I produkt- och utvecklingsprocessen, där många olika discipliner och system ingår, blir manuell uppdatering av modifierade data i listor, ritningar och 3D-modeller inte bara ett omfattande arbete utan innebär även en ökad risk för felaktigheter i underlaget. Ofta upptäcks felaktigheter för sent eftersom det i princip inte är möjligt att ha en översikt på grund av den höga datakomplexiteten. Således är det inte enbart korrigeringen av fel, utan även sökandet efter fel som tar mycket värdefull tid. Brister i data- och dokumentationskvalitet kan i värsta fall resultera i driftstopp i systemen.

Med automatiserat dubbelriktat utbyte av data mellan de olika systemen påskyndas ingenjörsprocessen avsevärt, med kortare projekteringstider samt vinster i dokumentationens kvalitet som resultat. SPI (Symetri Plant Integration) hanterar integration av anläggningsdatabas (exempelvis Sitebase) och 3D CAD-verktyget AutoCAD® Plant 3D från Autodesk.

Kontakt

Ulf Jonsson

Ulf Jonsson

Sweden Plant Solutions

Lämna oss ett meddelande

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.