Bluebeam E-learning On Demand

Lär dig använda Bluebeam® Revu® för att skapa och redigera PDF-dokument. Genom E-learningplattformen får du tillgång till utbildningsinnehållet när du vill och var du vill!

Bluebeam E-learning On Demand

På E-learningplattformen lär du dig att använda Bluebeam Revu för att skapa och redigera PDF-dokument. Du lär dig också att lägga till objekt som symboler, text etc. samt se material och ytor på en PDF genererad från t.ex. AutoCAD eller Revit. Kursen är på svenska. Pinnacle är utbildningsplattformen för Bluebeam E-learning och det är via Pinnacle du loggar in.

E-learningen består fyra spår. Ett spår för grundkurs, ett för projektör, ett för mängdning och ett för avancerade användare. De olika spåren innehåller en blandning av texter, filmer samt ett utvärderingsprov. E-learningen passar dig på grund- eller fortsättningsnivå. Totalt sett har E-learningen 52 videofilmer á 5 minuter som du har obegränsad tillgång till.

E-learningplattformen är On Demand vilket gör att du har du tillgång till utbildningsinnehållet när du vill och var du vill!

E-learningplattformen är en tjänst för dig som är eller blir avtalskund, för mer info vänligen kontakta oss.

 

Bluebeam, Bluebeam Revu and Revu are registered trademarks of Bluebeam, Inc., used under license.

Fördelar och nytta med E-learning

Perfekt för dig som vill lära dig Blubeam men inte har tid eller möjlighet att vara med på en heldagsutbildning

Gå igenom utbildningsinnehållet när du vill och var du vill!

E-learning maximerar nyttan av funktionaliteterna i Bluebeam Revu

Genom E-learningens uppbyggnad kan ni säkra att alla arbetar på samma sätt.

Varför e-learning nu?

E-learning passar perfekt som kunskapslyft när många medarbetare arbetar hemifrån. Lär dig att använda mer av funktionaliteten i Bluebeam och bli effektivare i ditt arbete.

Varför e-learning nu?

Kontakta

Mikaela Nilsson
Mikaela Nilsson
Customer Development Manager AEC

Kommande kursdatum

Det finns inga schemalagda kurstillfällen för denna kurs.

Vi har inte några inplanerade tillfällen för denna kurs. Du kan anmäla ditt intresse för att vara den första som vet när nästa kurs kommer att hållas.

Ditt meddelande har mottagits.

Vi kommer kontakta dig inom kort.

Anmäl intresse

Genom att skicka detta formulär godkänner du vår Integritetspolicy och att vi lagrar data som du förser oss med (t.ex. allergier eller liknande).