Inventor Nastran Fortsättning

På denna fortsättningskurs behandlas flertalet av de mer avancerade analystyperna i Inventor Nastran. Vi går igenom hur man utför icke-linjära analyser såsom plasticering och buckling vilket gör det möjligt för dig att ännu bättre efterlikna verkligt beteende. Vi arbetar med avancerade dynamiska analyser så att bland annat smakprov kan simuleras. Vi undersöker även andra materialtyper som tex gummi och kompositer. Vi visar en kombination av verkliga exempel samt bästa praxis så att du snabbt kan tillämpa dina nya kunskaper med tillförsikt i ditt arbete.

Kursinnehåll för Inventor Nastran Fortsättning

  • Du lär dig avancerad analys av parter och sammanställningar
  • Du går igenom icke-linjära beteenden som plasticering och buckling
  • Du får kunskap om avancerad dynamik
  • Du lär dig avancerade material såsom gummi och kompositer

Fördelar och nytta med kursen

Du har kunskap om funktionerna i Inventor Nastran
Du kan göra avancerade analyser av parter och sammanställningar
Du får kunskap om avancerad dynamik
Med ny kunskap ökar du ditt eget värde i bolaget

Utbildningsmål

Efter avslutad kurs har du fördjupade kunskaper om Inventor Nastrans avancerade funktioner och du kan självständigt analysera avancerade parter och sammanställningar samt icke-linjära beteenden. Efter avslutad kurs kan du logga in på ditt Autodeskkonto och ladda ned ett personligt diplom.

Utbildningsmål

Varför välja Symetris kursutbud?

Symetri har lång och gedigen erfarenhet av att utveckla och leverera kurser. Våra lärare är välutbildade och certifierade och har egen praktisk erfarenhet av att jobba med systemen.​

Anmäl intresse

Kontakta oss

Andreas Näsman

Andreas Näsman

Product Design & Lifecycle

Kommande kursdatum

Det finns inga schemalagda kurstillfällen för denna kurs.

Vi har inte några inplanerade tillfällen för denna kurs. Du kan anmäla ditt intresse för att vara den första som vet när nästa kurs kommer att hållas.

Ditt meddelande har mottagits.

Vi kommer kontakta dig inom kort.

Anmäl intresse

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.