Inventor Uppdatering två eller fler versioner

Kursen Inventor - Uppdatering två eller flera versioner ger dig kunskap om alla nyheter i de senaste versionerna av Autodesk Inventor. Du kommer snabbt igång att arbeta med nya funktionerna och får möjlighet att fräscha upp och fördjupa dina gamla kunskaper.

Kursinnehåll för Inventor Uppdatering två eller fler versioner

  • Du lär dig arbeta med det bästa av all den nya funktionalitet som tillkommit i Inventor sedan två eller fler versioner tillbaka  
  • Du får kunskap om förbättrad arbetsmetodik 
  • Du fördjupar och fräschar upp dina kunskaper om Inventor 

Fördelar och nytta med kursen

Du kommer igång med nyheter i Inventor
Du lär dig förbättrad arbetsmetodik
Du får fördjupade kunskaper i Inventor
Med ny kunskap ökar du ditt eget värde i bolaget

Utbildningsmål

Efter genomgången kurs kan du nyttja nyheterna i Inventor sedan två eller flera versioner tillbaka. Du har fördjupat dina kunskaper och förbättrat din arbetsmetodik. Efter avslutad kurs kan du logga in på ditt Autodeskkonto och ladda ned ett personligt diplom.

Utbildningsmål

Varför välja Symetris kursutbud?

Symetri har lång och gedigen erfarenhet av att utveckla och leverera kurser. Våra lärare är välutbildade och certifierade och har egen praktisk erfarenhet av att jobba med systemen.​

Boka nu

Kontakta oss

Andreas Näsman

Andreas Näsman

Product Design & Lifecycle

Kommande kursdatum

Det finns inga schemalagda kurstillfällen för denna kurs.

Vi har inte några inplanerade tillfällen för denna kurs. Du kan anmäla ditt intresse för att vara den första som vet när nästa kurs kommer att hållas.

Ditt meddelande har mottagits.

Vi kommer kontakta dig inom kort.

Anmäl intresse

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.