Symetri E-learning för BIM 360 On Demand

Lär dig använda BIM 360 för att dela dokument, modeller och ritningar, samarbeta i molnet med granskningar, ärendehantering och godkännandeprocesser. Försäkra dig om att du och ditt team har tillgång till de senaste uppdaterade ritningarna och planerna. Genom ökad kunskap om BIM 360-familjen blir det enklare att skapa gemensamma arbetsrutiner, korta ledtider och öka kvaliteten. Genom e-learningplattformen får du tillgång till utbildningsinnehållet när du vill och var du vill!

Symetri E-Learning för BIM 360

Symetri E-learning för BIM 360 är On Demand
På e-learningplattformen lär du dig att behärska BIM 360 så att du kan minska tiden du lägger på olika projekt samtidigt som du ökar kvalitetskontrollen. Du lär dig hur du kan använda systemet för att minska tiden för koordinering och hur du kan göra kvalitetskontroller av modeller och dokument. Kursen är på svenska. Pinnacle är utbildningsplattformen för Symetri BIM 360 e-learning och det är via Pinnacle du loggar in. E-learningen består tre spår. Ett spår för kontoadministration, ett för projekthantering och ett för dokumenthantering. De olika spåren innehåller en blandning av texter, filmer samt ett utvärderingsprov. E-learningen passar för dig som är på grund- eller fortsättningsnivå. Totalt sett erbjuder vi 59 videofilmer om ca 5 minuter som du har obegränsad tillgång till.

Fördelar med e-learningen:

Utbildningen är on demand - Med Symetris E-learning har du tillgång till en pedagogisk utbildning dygnet runt, året runt, vilket gör att du kan ta del av utbildningsinnehållet precis när du behöver det och när det passar dig.

Alltid tillgängligt - Symetris E-learning är online vilket är utmärkt för kunskapslyft, repetition av befintlig kunskap och som support när många medarbetare arbetar hemifrån och på distans.

Snabbt att hitta rätt - Symetris E-learning är uppbyggd av många korta delkurser och ett användarvänligt gränssnitt och en avancerad sökfunktion. Det gör det lätt att hitta precis det som du behöver lära dig. Det gör lösningen till ett utmärkt hjälpmedel för repetition och support.

Fortsatt vidareutbildning - Symetris E-learning är en prenumerationstjänst där innehållet kontinuerligt uppdateras och kompletteras med ny funktionalitet i de beskrivna programmen. Detta säkerställer att du hela tiden kan hålla dig à jour med det senaste.

E-learningplattformen kostar 1200kr ex. moms per användare och år.
Du beställer din e-learningslicens genom att fylla i nedanstående formulär.

 

Fördelar och nytta med E-learning

E-learningen hjälper dig att få ut största möjliga nytta av BIM 360 Document Management och Design Collaboration.
Perfekt för dig som vill säkerställa att du har koll på alla olika funktioner och kommandon
Gå igenom utbildningsmaterialet när du vill och när du kan
Genom E-learningens uppbyggnad kan ni säkra att alla arbetar på samma sätt.

Varför e-learning nu?

E-learning passar perfekt som kunskapslyft när många medarbetare arbetar hemifrån. Lär dig att använda mer av funktionaliteten i BIM 360 och bli effektivare i ditt arbete.

Varför e-learning nu?

Se ett smakprov ur Symetri E-Learning för BIM 360

Boka nu

Kontakta oss

Tomas Lindgren

Tomas Lindgren

Sales, Building & Infrastructure

Kommande kursdatum

Det finns inga schemalagda kurstillfällen för denna kurs.

Vi har inte några inplanerade tillfällen för denna kurs. Du kan anmäla ditt intresse för att vara den första som vet när nästa kurs kommer att hållas.

Ditt meddelande har mottagits.

Vi kommer kontakta dig inom kort.

Anmäl intresse

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.