Revit Specialister – Revit med Dynamo för Konstruktörer

Kursen Revit med Dynamo för Konstruktörer vänder sig till dig som är specialist i Revit och vill lära dig hantera den grafiska macroroboten Dynamo. Under en heldag lär du dig grunderna och hur du praktiskt arbetar med verktygen i Dynamo.

Kursinnehåll för Revit Specialister – Revit med Dynamo för Konstruktörer

  • Dlär dig modellering med Dynamo  
  • Du lär dig hur du använder Dynamo i ditt dagliga arbete genom konkreta exempel såsom hantering av fackverk, parametrar, väggar och vyer

Fördelar och nytta med kursen

Du kan skapa modeller med Dynamo och hantera dessa

Du kan effektivt använda Dynamo i ditt dagliga arbete

Du arbetar effektivare i Revit

Du breddar dina specialistkunskaper i Revit

Utbildningsmål

Efter kursen har du breddat ditt register när det gäller arbetssätt i Revit och fått goda kunskaper kring hur du arbetar för att få en tryggare och effektivare Revit-användning. Efter avslutad kurs kan du logga in på ditt Autodesk konto och ladda ned ett personligt diplom.

Utbildningsmål

Varför välja Symetris kursutbud?

Symetri har lång och gedigen erfarenhet av att utveckla och leverera kurser. Våra lärare är välutbildade och certifierade och har egen praktisk erfarenhet av att jobba med systemen.​

Boka nu

Kontakta

Cecilia Hermansson
Cecilia Hermansson
Training, Building & Infrastructure

Kommande kursdatum

Det finns inga schemalagda kurstillfällen för denna kurs.

Vi har inte några inplanerade tillfällen för denna kurs. Du kan anmäla ditt intresse för att vara den första som vet när nästa kurs kommer att hållas.

Ditt meddelande har mottagits.

Vi kommer kontakta dig inom kort.

Anmäl intresse

Genom att skicka detta formulär godkänner du vår Integritetspolicy och att vi lagrar data som du förser oss med (t.ex. allergier eller liknande).