UTBILDNING

Ta dina kunskaper till nya nivåer

Kompetensutveckling och vidareutbildning är viktiga parametrar för alla företag och inom alla branscher. Med utbildning kan du utöka dina kunskaper, med ökad effektivitet, smartare arbetsflöden och nya möjligheter som resultat. Kanske behöver du rentav gå en kurs för att kunna ta dig an en ny tjänst eller fördjupa dina kunskaper för att kunna utföra arbetet bättre? Oavsett hur just dina behov ser ut finns vi här för att hjälpa dig med utbildning, implementering och smarta tips på hur du får ut så mycket som möjligt av dina designverktyg.

Våra kurser är utformade för att möta olika deltagares unika behov och täcker allt från Autodesks produkter till våra egna tekniska lösningar och marknadsledande lösningar från andra leverantörer. Vårt kursutbud omfattar allt från traditionell utbildning i kurslokal till digitala utbildningsalternativ och självklart finns även möjlighet till skräddarsydda utbildningspaket. 

Läs mer nedan eller gå direkt till:

Klassrumskurser | Onlinekurser | Företagsanpassade kurser | Se alla kurser

Fördelar

Förbättrar effektiviteten i dina projekt

Ökar ditt eget värde i verksamheten

Kom igång med en ny programvara snabbare

Skapar konkurrenskraft för dig och ditt team

Kurser för alla behov

Klassrumskurser

Vi har ett brett utbud av kurser som kan hjälpa dig att arbeta smartare och öka effektiviteten. Bland kurserna finns allt från halvdagskurser till kurser som löper över flera dagar. På våra utbildningscenter arbetar vi självklart med de senaste programversionerna och den senaste tekniken – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning. 

Klicka här för ytterligare information om våra lärarledda kurser, eller här för att ta del av hela kursutbudet. 

Onlinekurser

Ett antal av våra kurser hålls digitalt, vilket innebär att du kan delta både hemifrån och från kontoret. I vårt virtuella klassrum får du en interaktiv inlärningsupplevelse, samtidigt som du kan ställa frågor direkt till våra kursledare. Deltagarantalet är begränsat för att du ska få ut så mycket som möjligt av din investering.

Klicka här för ytterligare information om våra onlinekurser, eller här för att ta del av hela kursutbudet. 

Företagsanpassade kurser

Om du har specifika önskemål kring utbildning kan vi skräddarsy en kurs efter ditt företags och medarbetarens behov. Vi anpassar oss helt efter era önskemål och ni väljer själva om ni vill ha utbildning på plats hos er, hos oss eller annan lokal som passar eller såklart på webben. Bestäm tid, plats och innehåll, så tar vi fram en lösning som fungerar för just er.

Nyligen tillagda kurser

Se alla kurser

Kurser

Inventor Sheet Metal grund

Kursen behandlar grundläggande principer samt tekniker för Sheet Metal och bygger sedan vidare på dem med mer komplexa sätt att skapa bockade plåtdetaljer, sammanställningar och ritningar. Denna utbildning passar dig som arbeta med bockad plåt med ut ...

Läs mer
Kurser

AutoCAD Electrical Grund

Denna kursen ger dig grundläggande kunskaper om arbetsmetodiken I AutoCAD Electrical Grund. På denna kursen går vi igenom många nyttiga och praktiska övningar.

Läs mer
Kurser

Civil 3D VA Fördjupning

Denna fortsättningskurs för Civil 3D VA är anpassad för dig som är VA-projektörer och arbetat ett tag med ledningsprojektering i Civil 3D och/eller Naviate. Du får en fördjupning i mer komplex projektering i plan och profil och lär dig volymberäkning ...

Läs mer