FlexLink ökar effektiviteten med upp till 20 % från beställning till leverans

FlexLink

FlexLink AB, som är branschledande inom materialflödeslösningar, var på jakt efter en lösning som kunde standardisera designavdelningens arbetsflöden och säkerställa snabbare leveranser av rätt produkter till kunderna.

Att producera samma lösningar till kunder över hela världen var en av de främsta utmaningarna för FlexLinks designavdelning. Med stöd från Symetri arbetar numera samtliga konstruktörer med samma standardiserade arbetsflöden, vilket resulterat i att FlexLink kunnat öka effektiviteten med upp till 20 % från beställning till leverans.

"När själva designen är klar kan konstruktörerna börja arbeta med den direkt utan mellanhänder, skicka materialförteckningen till vår webbutik och snabbt på fram pris och leveranstid. Eftersom vi har tre centrallager är det oerhört viktigt att materialförteckningnarna är korrekta, så att kunderna verkligen får det de beställer", förklarar Torbjörn Hansen från FlexLink.

Skicka ett meddelande till oss

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Relaterade kundcase


NorDan förenklar, effektiviserar och automatiserar sina processer

NorDan har lång tradition av att designa och bygga de maskiner som krävs i företagets egen fönsterproduktion och till ändamålet använder man sig av lösningar från Autodesk och Symetri. Med hjälp av verktygen har man dessutom lyckas förenkla, effektivisera och automatisera många av sina processer.

Läs mer