Utbildning

Onlinekurser

Det ska vara smidigt att utöka sina kunskaper. Därför erbjuder vi onlinekurser, där du och övriga deltagare enkelt kan delta hemifrån eller från kontoret. 

På våra webbutbildningar har vi alltid små gruppstorlekar så att du ska få den tid du behöver med läraren för att få ut det du behöver från kursen. Vi blandar instruktioner med praktiska övningar och du har lärarens fulla uppmärksamhet under utbildningen.

Fördelar

Interaktiv, lärarledd utbildning

Våra kursledare håller utbildningen i ett virtuellt klassrum, med möjlighet till skärmdelning, frågeställningar och diskussioner.

Praktiska moment

Kursen kommer att vara lärarledd, precis som i ett fysiskt klassrum.  Vi vet att människor lär sig genom att göra och inte genom att lyssna och se. Därför innehåller våra webbkurser praktiska övningar som du kan arbeta med under hela kursen

Individuellt fokus

Precis som i ett vanligt klassrum kan du få personliga tips av kursledaren.

Få deltagare

Vi har satt en begränsning till 4 deltagare per kurs.

Flexibelt kursformat, uppdelat i moduler

Våra webbkurser är uppdelade i olika moduler vilket gör det enklare att tillgodogöra sig kunskapen.

Varför välja en onlinekurs?

Symetris lärarledda webbkurser är det närmaste du kommer en fysisk utbildning, med fördelen att du kan delta hemifrån eller från kontoret.

Utbildningen hålls som en halv- eller heldagskurs, men eftersom det kan vara tröttsamt att stirra skärm under en längre tid delas kursen upp i kortare sessioner/individuella moduler. Dels blir det en kort paus varje timme, dels en längre lunchrast. På så sätt blir det enklare för dig att hålla fokus och ta till dig kunskaperna. 

Kursen kommer att vara lärarledd, precis som i ett vanligt klassrum.

"Väldigt nöjd med kursen - instruktören var fantastiskt hjälpsam med att demonstrera hur man använder Civil 3D”

- Matthew Barraza, Väg och VA Ingenjörerna i Sverige AB

Om våra kursledare

Våra kursledare är välutbildade, har bred teknisk kompetens och mångårig erfarenhet. 94 % av kursdeltagarna uppger att de är mycket nöjda med våra kursledare.

"Instruktören var väldigt kompetent och pedagogisk. Bra kurs! Kursen hölls online p.g.a. den rådande covid-19-situationen via Adobe Connect vilket fungerade smidigt”

- Artemis C.Karlatou MITTA AB

Några röster från våra kunder

Mycket pedagogisk kurs och otroligt bra samt kunnig lärare
Sofia Gustavsson, Sweco AB
Jättebra kurs! Ger 10/10 i betyg
Faruk Alajbegovic, Skanska AB
Jättebra kurs, upplägg och instruktör. Tyckte också det fungerade förvånansvärt bra att ha kursen online via teams”
Johanna Svenssonz Atkins Global AB

Företagsanpassade onlinekurser

Är ni i behov av anpassat kursinnehåll eller vill ni gå en kurs som inte ingår i vårt utbud? Läs mer om våra företagsanpassade utbildningsalternativ eller skicka en förfrågan här:

Kurser i fokus

Kurser

Inventor Grund - Online

Kursen Inventor Grund ger dig grundläggande kunskaper om arbetsmetodiken i Autodesk Inventor och varvar praktiska övningar med handfasta tips. Med dig får du användbara verktyg som gör att du efter kursen kan arbeta effektivt i programmet.

Läs mer
Kurser

Civil 3D Väg Korsningar - Online

Denna endags webbkurs Civil 3D Väg Korsningar passar för dig som känner dig hemma med vägprojektering i Civil 3D och Naviate, och vill lära dig mera om korsningskonstruktion. VI går igenom hur man skapar korsningar med och utan korsningsverktyget och ...

Läs mer

Kontakt

Cecilia Hermansson

Cecilia Hermansson

Training, Building & Infrastructure