Kursinformation

Här hittar du all information om våra kurser

Allmänt om våra kurser

Varför utbildning?
Vi vet att effektiv utbildning kan bidra till att öka produktiviteten och att investering i kompetens är lika viktigt som att investera i rätt mjukvara.

Kursens utformning
Alla kurser är utformade för att möta deltagarnas önskemål och behov och omfattar utbildning i såväl Autodesks produkter som våra egna tekniska lösningar. På våra anläggningar arbetar vi med de senaste programversionerna och tekniken för att kunna erbjuda deltagarna bästa möjliga förutsättningar.

Om våra lärare
Våra lärare är tekniskt kunniga och välutbildade och har naturligtvis både lång och bred erfarenhet.

Hitta till kursen
Adress och karta till respektive utbildningskontor hittar du här

Kurstyper

Schemalagda kurser
Våra schemalagda kurser har fasta kursplaner och är satta för tre till sex deltagare för att erbjuda tillräcklig tid och bästa hjälp. Varje deltagare har en egen arbetsstation med de senaste programversionerna installerade. Teori blandas med övningar för bästa inlärning.

Utbildningar hos företag
Vi kan även erbjuda utbildning direkt på arbetsplatsen för att minimera avbrott i produktionen och hålla kostnaderna nere.

Företagsanpassade kurser
Ofta kan en skräddarsydd kurs bli den mest effektiva för ditt företag vare sig ni är en grupp som kommer till oss eller vi kommer ut till er. Kursinnehållet anpassas efter ditt företags önskemål och specificeras vid kursbeställning. Deltagarna får en tydlig känsla av att kursen verkligen är anpassad efter dem och kan själva vara med att utforma innehållet och ta upp problemställningar i förväg. Kombinera gärna innehållet i flera kurser. Kontakta oss med era önskemål.

Villkor

Anmälan & betalning
Du anmäler dig till våra schemalagda kurser via formuläret i kurskalendern, där du även ser aktuellt pris inklusive kursmaterial, lunch och kaffe. Alla priser anges exklusive moms. Direkt efter anmälan får du en bekräftelse via e-post om att anmälan är mottagen. Vi återkommer med en definitiv  bekräftelse på att kursen blir av ca. 2-3 veckor innan kursstart. Om du har önskemål kring specialkost, vänligen hör av dig i god tid före kursstart.
Symetri kan komma att behöva ställa in en kurs på grund av för få deltagare eller på grund av andra förhållanden som ligger utom vår kontroll. Symetri är inte ersättningsskyldig när det gäller kostnader för flygbiljetter, hotell eller liknande i händelse av att en kurs måste ställas in.

Avbokning
Du kan avboka din kursplats utan kostnad fram till 3 veckor före kursstart, därefter utgår halv avgift. Avbokar du din kursplats 5 arbetsdagar eller färre före kursstart debiteras hela kursavgiften, men i gengäld får du 50 % rabatt om motsvarande ny kurs bokas vid samma tillfälle. 
Du har rätt att överlåta din kursplats, men meddela i sådana fall detta före kursstart.

Inspelning av ljud- och/eller bild vid kursen är ej tillåtet.

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du vill prata utbildning eller få vägledning kring vilken kurs du bör välja. 

Cecilia Hermansson

Cecilia Hermansson

Training, Building & Infrastructure