Cloudy Friday 23 februari

Toppnyheter i Autodesk Construction Cloud (ACC)

På vårt webbinarium den 23 februari är det åter igen dags att dyka djupare in i spännande nyheter inom Autodesk Construction Cloud (ACC). Under både november förra året och nu i januari har Autodesk släppt nyheter som vi anser är viktiga att känna till för dig som arbetar i ACC. I detta webbinarium kommer vi att guida dig genom de mest betydelsefulla nyheterna och lyfta fram de mest intressanta detaljerna som vi inte vill att du ska missa.

Toppnyheter i Autodesk Construction Cloud (ACC)

Vi kommer blanda annat att visa:

  • hur det nu är möjligt att skapa miniatyrbilder (Thumbnails) för att illustrera när man skapar ett ärende. En annan nyhet som hänger ihop med föregående är att dessa miniatyrbilder nu också följer med ända in i Revit och blir synliga i Issues-panelen.
  • den största nyheten som sannolikt är den nya funktionaliteten inom Take Off. Här har det nämligen tillkommit funktionalitet för att lägga till kostnad för byggdelarna som man mängder ut. Med denna funktion blir det plötsligt möjligt att göra enkla och snabba prisberäkningar direkt inne i ACC.
  • några andra väl utvalda funktioner ur den stora mängden nyheter. Vilka de är berättar vi på webbinariet.

Välkommen!

Webbinarier

Naviate-fika våren 2023

06 mars 2024

Vi bjuder in till "Naviate-fika" där vi visar hur du med hjälp av specifika funktioner i Naviate kan lösa vanliga problem i ditt arbete när du arbetar i Revit.

Läs mer
Webbinarier

Välkommen till Sovelia Snackbites!

21 mars 2024

Under våren drar vi igång med de första i raden av webbinarier i vår webbinarieserie Sovelia Snackbites! Sovelia Snackbites är en serie korta informativa webbinarier i ett "snackable bite-size"-format för att inspirera och smaka på smarta funktioner som spar tid och gör ditt arbete lättare.

Läs mer