Cloudy Friday 26 januari

Hur du får koll på kostnader & håller dig inom budget

Vi visar lösningar som hjälper dig att hålla koll på dina kostnader i ett byggprojekt, vilket ofta är en stor utmaning för dig som arbetar som projektledare eller projektägare.

Hur du får koll på kostnader & håller dig inom budget

Hur håller du dig inom budget för ditt byggprojekt och hur får du koll på dina ÄTOR? Vi kommer att visa dig lösningar som hjälper dig med detta och under webbinariet kommer du få veta mer om: 

  • Hur du kan koppla ärenden, förseningar av leverans och byggfel mot en kostnad och hur det påverkar ekonomin i ditt projekt.
  • Hur det i sin tur kan öka din möjlighet att få ersättning for ÄTOR och att hålla projekten inom beräknad projektbudget. 

Vi har bjudit in vår kollega Johnathan Ward från Symetri UK som kommer att medverka på webbinariet och det kommer därför att hållas på engelska. 

Välkommen!

Webbinarier

Naviate-fika våren 2023

06 mars 2024

Vi bjuder in till "Naviate-fika" där vi visar hur du med hjälp av specifika funktioner i Naviate kan lösa vanliga problem i ditt arbete när du arbetar i Revit.

Läs mer
Webbinarier

Välkommen till Sovelia Snackbites!

21 mars 2024

Under våren drar vi igång med de första i raden av webbinarier i vår webbinarieserie Sovelia Snackbites! Sovelia Snackbites är en serie korta informativa webbinarier i ett "snackable bite-size"-format för att inspirera och smaka på smarta funktioner som spar tid och gör ditt arbete lättare.

Läs mer