Symetri E-learning för Bluebeam

Lär dig använda Bluebeam® Revu® för att skapa och redigera PDF-dokument. Genom E-learningplattformen får du tillgång till utbildningsinnehållet när du vill och var du vill!

Symetri e-Learning för Bluebeam

På e-learningplattformen lär du dig att använda Bluebeam Revu för att skapa och redigera PDF-dokument. Du lär dig också att lägga till objekt som symboler, text etc. samt se material och ytor på en PDF genererad från t.ex. AutoCAD eller Revit. Kursen är på svenska. Pinnacle är utbildningsplattformen för Bluebeam E-learning och det är via Pinnacle du loggar in.

E-learningen består fyra spår. Ett spår för grundkurs, ett för projektör, ett för mängdning och ett för avancerade användare. De olika spåren innehåller en blandning av texter, filmer samt ett utvärderingsprov. E-learningen passar dig på grund- eller fortsättningsnivå. Totalt sett har E-learningen 52 videofilmer á 5 minuter som du har obegränsad tillgång till.

E-learningplattformen är On Demand vilket gör att du har du tillgång till utbildningsinnehållet när du vill och var du vill!

E-learningplattformen är en tjänst för dig som är eller blir avtalskund, för mer info vänligen kontakta oss.

 

 

 

Bluebeam, Bluebeam Revu and Revu are registered trademarks of Bluebeam, Inc., used under license.

Fördelar och nytta med E-learning

Perfekt för dig som vill lära dig Blubeam men inte har tid eller möjlighet att vara med på en heldagsutbildning
Gå igenom utbildningsinnehållet när du vill och var du vill!
E-learning maximerar nyttan av funktionaliteterna i Bluebeam Revu
Genom E-learningens uppbyggnad kan ni säkra att alla arbetar på samma sätt.

Varför e-learning nu?

E-learning passar perfekt som kunskapslyft när många medarbetare arbetar hemifrån. Lär dig att använda mer av funktionaliteten i Bluebeam och bli effektivare i ditt arbete.

Varför e-learning nu?

Kontakta oss

Mikaela Nilsson

Mikaela Nilsson

Sweden Partnership Manager AEC

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.