Webbinarium

SIMULERINGSDRIVEN KONSTRUKTION & DESIGN MED SIMSOLID

Vill du veta mer om vilka simuleringsmöjligheter som SimSolid erbjuder -
anmäl dig till vårt webbinarium! 

SIMULERINGSDRIVEN KONSTRUKTION & DESIGN MED SIMSOLID

Att använda simulering tidigt i designprocessen innebär många fördelar. Utöver att spara värdefull tid i själva konstruktionsarbetet och att minska risken för eventuella fel och brister, kan simulering bidra till att optimera lösningen redan i ett tidigt skede genom möjligheten att testa olika designvarianter och alternativ.

Altair SimSolid är en banbrytande simuleringsteknik för designers, konstruktörer och analytiker. Med SimSolid kan du snabbt och säkert analysera stora sammanställningar utan att först behöva förenkla modellerna genom geometriförenkling eller meshning. På bara sekunder eller minuter möjliggör SimSolid jämförelser mellan flera designscenarier snabbt och exakt på en vanlig PC. 

Med oss har vi vår kund Vinab (Verkstadsindustri i Norr AB) som kommer visa exempel på hur de drar nytta av Altair SimSolid i sina beräkningar och vilka fördelar de upplever.

Vill du veta mer om vilka simuleringsmöjligheter som SimSolid erbjuder - anmäl dig till vårt webbinarium! 

I webbinariet får du veta mer om:

•    Hur enkelt det är att sätta upp analyser i SimSolid 
•    Hur SimSolid fungerar på detaljerade storskaliga modeller
•    Hur snabbt SimSolid beräknar resultat. 


Datum: Tisdagen den 21 mars 
Tid: Kl 09:00–09:45 

Presentatörer; 
David Markblad, Key Account Manager Symetri, Freddy Nygård, Senior Consultant, Symetri och Petrus Esberg, Konstruktionsansvarig, Vinab. 

Webbinariet hålls på svenska och norska.

Om Vinab
Vinab (Verkstadsindustri i Norr AB) är en länstäckande industripartner som arbetar med tillverkning, montage, reparationer och underhåll samt rörsvetsning inom den tunga industrin i Norrbotten. Genom lång branscherfarenhet i kombination med en stark industrikultur, alltid med sina kunders krav och förväntningar i fokus strävar de mot att bli lite bättre, varje dag. 

Vill du veta mer? Kontakta mig gärna!

David Markblad

David Markblad

Sweden Manufacturing Sales