Webbinarium on-demand: Brandsäkra byggbranschen med Symetri och Bimfire Tools

Missade du vår webbvisning om hur du brandsäkrar byggbranschen med Bimfire Tools? Ingen fara! Nu kan du titta på den on-demand vilket innebär när du vill och vart du vill.

Webbinarium on-demand: Brandsäkra byggbranschen med Symetri och Bimfire Tools

När: On-demand

Vi välkomnar dig på webbvisning om Bimfire Tools där du får träffa experter från Briab, Bimfire Tools och Symetri. Du får även höra Erik Almgren från Bengt Dahlgren AB. Bengt Dahlgren AB började jobba i verktyget redan under 2020 och delar med sig av sina erfarenheter.

Under webbinariet kommer du att få veta varför och hur du ställer om till digital projektering och vad det kan betyda för dig som brandingenjör och för ditt projekt.

Vad är Bimfire?

Bimfire Tools är en Revit-plugin för brandskyddsprojektering. Genom att låta brandskyddsdata integreras direkt i BIM-processen skapas ett digitalt arbetsflöde och du får en obruten kedja av information. På så vis kan du vara säker på att du har rätt information genom alla led. Det bästa av allt: all brandskyddsdata blir tillgänglig för framtidens förvaltning. 

Bimfire Software arbetar för att du ska ha rätt brandskyddsdata vid rätt tidpunkt. Vår ambition är att bidra till digitaliseringen av brandskyddssektorn. Vi bygger för framtiden och vi anser att brandskydd bör behandlas på samma sätt. Det är därför vi måste se över hur vårt arbete ser ut idag – och hur vi vill att det ska se ut imorgon.