BIM Forum 2021 on demand

Nu kan du se årets BIM Forum on demand.

Den 2 september var det dags för årets event och nu kan du se alla sessions on demand. Huvudfokus i år var digitalisering, både vad gäller ditt individuella arbete, men inte minst digital interaktion och hur du bäst använder digitala verktyg.

BIM Forum 2021 on demand

På BIM Forum pratade vi om de senaste produktnyheterna och hur du kan arbeta smartare med rätt verktyg. Vi bjöd även in kunder från olika discipliner och faser i byggprojekt som delade med sig hur de lyckats med sina projekt.

Vi anordnade flera parallella temaspår under dagen och det finns något för alla att titta på i efterhand, vare sig du arbetar inom infrastruktur eller arbetar som arkitekt, byggprojektör, byggentreprenör, brandingenjör eller elingenjör.

Välkommen till BIM Forum - on demand!

Nyheter

AUTODESK UPPDATERADE TRANSAKTIONSPROCESS INTRODUCERAD I USA OCH KANADA

11 mars 2024

Under november 2023 introducerade Autodesk en liknande transaktionsmodell för alla mjukvaruköp som för Flex på den australienska marknaden. Efter en första testperiod har Autodesk meddelat att den nya modellen kommer introduceras i USA och Kanada senast den 10 juni 2024. Ingen tidslinje har meddelats för andra regioner; däremot vet vi att Autodesk har som avsikt att rulla ut den nya modellen globalt inom två år.

Läs mer
Nyheter

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

04 december 2023

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer