Bluebeam har släppt nya releasen Revu 20

Bluebeam Revu 20 släpptes den 18 augusti, beroende på avtal så ingår detta eller så kan vi på Symetri hjälpa er med uppgraderingen. Den nya versionen erbjuder flera smarta förbättringar som underlättar för att hålla teamet synkroniserat och jobba effektivare.

Bluebeam har släppt nya releasen Revu 20

Bluebeam Revu 20 innehåller funktionalitet och förbättringar som möjliggör:

Få mer gjort, tillsammans

Anslutna team är effektiva team. Med Studio i Bluebeam® Revu® är det enkelt att bjuda in teammedlemmar överallt i världen för att samarbeta i realtid och slutföra projekt snabbare.

Håll koll allas kommentarer och ändringar

Gör markeringar samtidigt tillsammans med hjälp av Studio-sessioner och spåra alla kommentarer automatiskt.

Snabbare samgranskningar

Direkta aktivitetsflöden förbättrar kommunikationen mellan alla team.

Bli klar med projekt i tid, varje gång.

Med Revu får du en central plats där du kan skapa, kommentera och dela dokument, så att alla team förblir uppdaterade vid varje steg på vägen och därmed kan dina projekt hållas inom tidsramarna.

Hantera projekt i molnet

Lagra och hantera hela projekt i molnet med hjälp av Studio-projekt och bjud in andra i teamet att redigera dem var de än befinner sig.

Snabbare och mer exakt kvalitetssäkring/kvalitetskontroll

Spåra ändringar automatiskt i markeringslistan och kommunicera dem enkelt för snabbare och mer exakta kvalitetsgranskningar.

Förenkla alla uppgifter från början till slut.

Sluta trassla med olika plattformar. Revu innehåller en mängd kraftfulla verktyg och plugin-program som gör alla uppgifter enklare, från projektstart till överlämning.

Skapa bättre anbud

Intuitiva mätverktyg gör materialberäkningen snabbare och mer exakt.

Håll alla dokument organiserade.

Smarta verktyg för markering, hyperlänkar och automatisering håller informationsförfrågningar, underlag och besiktningslistor tydliga och välorganiserade.

Vill du veta mer om Bluebeam Revu 20?

På vårt BIM Forum 16 september kommer Symetri tillsammans med Bluebeam att gå igenom och förklara några av huvudpunkterna i den nya releasen. Du får också möjlighet att ställa frågor till våra experter. BIM Forum är i år ett digitalt event och som vanligt kommer vi att dela med oss av nyheter, uppdateringar, svara på frågor och ge några tips och tricks. Läs mer och anmäl dig här.

Produktinformation Bluebeam

Kontaktperson: 

Mikaela Nilsson, 

Tfn:+46 073 077 3915

mikaela.nilsson@symetri.com

Nyheter

Webinar: Brandsäkra byggbranschen med Symetri och Bimfire Tools

28 januari 2021

På torsdag 28 januari välkomnar vi Bimfire Software som ska presentera den nya versionen av sin mjukvara Bimfire Tools. Medverkande är Erik Almgren från Bengt Dahlgren AB. Bengt Dahlgren AB började jobba i verktyget redan under 2020, och Erik kommer att dela med sig av deras erfarenheter, hur de jobbar med sina kunder och andra lärdomar. Erik har jobbat i 20 år på fältet som brandkonsult och varit aktiv i att företagets brandverksamhet.

Läs mer
Nyheter

Symetri E-learning för BIM 360 lanseras i Sverige

26 januari 2021

Symetri tar nu nästa steg i sin satsning på e-learning. Efter framgångarna med e-learning för Naviate och andra lösningar lanserar Symetri nu utbildning för Autodesk BIM 360. Perfekt för dig som på ett snabbt och effektivt sätt vill lära dig BIM 360 och säkerställa att du har koll på alla olika funktioner och använder lösningen på bästa möjliga sätt.

Läs mer