Naviate User Days 17-18 september i Stockholm

Välkommen till Naviate User Days den 17-18 september i Stockholm. Eventet för dig som arbetar i Revit, Civil 3D och Naviate.

Naviate User Days 17-18 september i Stockholm

Missa inte chansen att utöka dina kunskaper då vi under två dagar kommer att djupdyka ner i Naviate.

Vi har en intressant agenda där det finns något för alla, vare sig du arbetar inom bygg- eller infrastruktur. Vårt mål är att du efter dessa dagar kommer att ta med dig mängder av konkreta tips på hur du direkt kan arbeta smartare  med Naviate.

Datum: 17-18 september

Plats: Fenix Stockholm, Norra Stationsgatan 93, Stockholm

Pris: 1000 sek ex moms per person.

Erbjudande: Gå 3 personer från ert företag och betala för 2.

Vi hoppas på att se dig i Stockholm i september, välkommen!

Nyheter

Autodesks nya köpprocess

09 juli 2024

Autodesk har meddelat att de övergår till en ny köpprocess för att effektivisera köp för dina Autodesk-prenumerationer. Dessa förändringar kommer att äga rum den 16 september 2024 för kunder i Storbritannien och Europa.

Läs mer
Nyheter

AUTODESK UPPDATERADE TRANSAKTIONSPROCESS INTRODUCERAD I USA OCH KANADA

11 mars 2024

Under november 2023 introducerade Autodesk en liknande transaktionsmodell för alla mjukvaruköp som för Flex på den australienska marknaden. Efter en första testperiod har Autodesk meddelat att den nya modellen kommer introduceras i USA och Kanada senast den 10 juni 2024. Ingen tidslinje har meddelats för andra regioner; däremot vet vi att Autodesk har som avsikt att rulla ut den nya modellen globalt inom två år.

Läs mer