Nu utökar vi Symetri E-learning för Bluebeam med spår även för regioner och kommuner

2020 lanserades utbildningsplattformen Symetri E-learning för Bluebeam med syftet att förenkla kontinuerlig vidareutbildning för dig som kund. Som medlemmar i BEAst vill Symetri även spegla utvecklingen av nya anpassningar och har därför tagit fram ett nytt utbildningsspår för regioner och kommuner.

Nu utökar vi Symetri E-learning för Bluebeam med spår även för regioner och kommuner

På önskemål från er kunder har vi i det nya utbildningsspåret för regioner och kommuner, bland annat fördjupat oss i funktionerna anpassade markeringar, överlagring, stämpel och miniatyrvy. Med Symetri E-learning för Bluebeam lär du dig att använda Bluebeam Revu för att skapa och redigera PDF-dokument. Du lär dig också att lägga till objekt som symboler, text etc. samt se material och ytor på en PDF genererad från t.ex. AutoCAD eller Revit.

Kursen är på svenska och består av fem utbildningsspår: kommuner och landsting, projektörer, arbetsledare, för dig dom arbetar med mängdning och/eller vill fördjupa dina kunskaper inom Bluebeam.     

Genom e-learningens uppbyggnad kan ni säkerställa att alla arbetar på samma sätt, mer tidseffektivt och breddar sin kunskap. När kunskapsnivån höjs hos era medarbetare så ger det ökad säkerhet. Det ger medarbetarna tillgång till portalen även efter avslutad utbildning så man kan repetera och kontrollera områden man känner sig osäker på.

Läs mer om Symetri E-learning för Bluebeam här

Läs mer om Bluebeam Revu

Vill du veta mer om Bluebeam, kontakta Mikaela Nilsson.

Mikaela Nilsson

Mikaela Nilsson

Sweden Customer Development Manager AEC
Nyheter

Webinar: Brandsäkra byggbranschen med Symetri och Bimfire Tools

28 januari 2021

På torsdag 28 januari välkomnar vi Bimfire Software som ska presentera den nya versionen av sin mjukvara Bimfire Tools. Medverkande är Erik Almgren från Bengt Dahlgren AB. Bengt Dahlgren AB började jobba i verktyget redan under 2020, och Erik kommer att dela med sig av deras erfarenheter, hur de jobbar med sina kunder och andra lärdomar. Erik har jobbat i 20 år på fältet som brandkonsult och varit aktiv i att företagets brandverksamhet.

Läs mer
Nyheter

Symetri E-learning för BIM 360 lanseras i Sverige

26 januari 2021

Symetri tar nu nästa steg i sin satsning på e-learning. Efter framgångarna med e-learning för Naviate och andra lösningar lanserar Symetri nu utbildning för Autodesk BIM 360. Perfekt för dig som på ett snabbt och effektivt sätt vill lära dig BIM 360 och säkerställa att du har koll på alla olika funktioner och använder lösningen på bästa möjliga sätt.

Läs mer
Nyheter

Symetri lanserar Sovelia Visualizer

03 december 2020

Sovelia Visualizer är en helt ny lösning som gör det möjligt för Autodesk Inventor-användare att se sin konstruktionsdata i realtids-3D och AR (Augmented Reality) eller VR (Virtual Reality). Användarna av Sovelia Visualizer får även fullständig tillgång till modellens egenskaper och annan information som läggs till i designfasen.

Läs mer