Nu utökar vi Symetri E-learning för Bluebeam med spår även för regioner och kommuner

2020 lanserades utbildningsplattformen Symetri E-learning för Bluebeam med syftet att förenkla kontinuerlig vidareutbildning för dig som kund. Som medlemmar i BEAst vill Symetri även spegla utvecklingen av nya anpassningar och har därför tagit fram ett nytt utbildningsspår för regioner och kommuner.

Nu utökar vi Symetri E-learning för Bluebeam med spår även för regioner och kommuner

På önskemål från er kunder har vi i det nya utbildningsspåret för regioner och kommuner, bland annat fördjupat oss i funktionerna anpassade markeringar, överlagring, stämpel och miniatyrvy. Med Symetri E-learning för Bluebeam lär du dig att använda Bluebeam Revu för att skapa och redigera PDF-dokument. Du lär dig också att lägga till objekt som symboler, text etc. samt se material och ytor på en PDF genererad från t.ex. AutoCAD eller Revit.

Kursen är på svenska och består av fem utbildningsspår: kommuner och landsting, projektörer, arbetsledare, för dig dom arbetar med mängdning och/eller vill fördjupa dina kunskaper inom Bluebeam.     

Genom e-learningens uppbyggnad kan ni säkerställa att alla arbetar på samma sätt, mer tidseffektivt och breddar sin kunskap. När kunskapsnivån höjs hos era medarbetare så ger det ökad säkerhet. Det ger medarbetarna tillgång till portalen även efter avslutad utbildning så man kan repetera och kontrollera områden man känner sig osäker på.

Läs mer om Symetri E-learning för Bluebeam här

Läs mer om Bluebeam Revu

Vill du veta mer om Bluebeam, kontakta Mikaela Nilsson.

Mikaela Nilsson

Mikaela Nilsson

Sweden Partnership Manager AEC
Nyheter

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

04 december 2023

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer