Symetri E-learning för BIM 360 lanseras i Sverige

Symetri tar nu nästa steg i sin satsning på e-learning. Efter framgångarna med e-learning för Naviate och andra lösningar lanserar Symetri nu utbildning för Autodesk BIM 360. Perfekt för dig som på ett snabbt och effektivt sätt vill lära dig BIM 360 och säkerställa att du har koll på alla olika funktioner och använder lösningen på bästa möjliga sätt.

Symetri E-learning för BIM 360 lanseras i Sverige

Symetri E-learning för Autodesk BIM 360 är helt anpassad till den svenska marknaden. Det innebär att all utbildning sker på svenska med svensk berättarröst och utbildningen är baserad på den svenska programversionen av BIM 360. Det har varit ett starkt önskemål från Symetris kunder.

E-learningen, som är skapad av Symetris BIM 360-experter i nära samarbete med engagerade kunder, ger en förståelse av systemets funktioner baserat på flera års erfarenheter. Detta gör att lösningen är perfekt för dig som vill få en samlad bild av BIM 360 som lösning och säkerställa att du har koll på alla dess funktioner och kommandon. Du kan välja mellan olika delkurser, s.k learning paths, och du tar dem alla i din takt och ordning som passar dig. Utbildningen vänder sig till flera olika slag av användare:

  • till dig som vill få maximal nytta av BIM 360 Document Management för att bli effektivare i arbetet med dokument, modeller och ritningar  
  • till dig som vill få maximal nytta av funktionaliteten kring molnbaserad worksharing med BIM 360 Design Collaboration.
  • till dig som vill fördjupa dina kunskaper och förståelse för BIM 360 och om hur lösningen kan hjälpa dig att nå högre kvalitet i projekt eller bli mer effektiv i ditt arbete.

Webinarie om Symetri E-learning BIM 360

Intresserad av att lära dig mer? Missa inte vårt webinarie den 22/1 kl. 10.30 där vi visar hur det funkar, vilka utbildningsvägar som finns och vi får också höra från Jimmy Forsberg på Skanska som har hjälpt oss med att utveckla materialet och Jonas Kramer från Autodesk som kommer att berätta mer om BIM 360. Anmäl dig här

 

 

Nyheter

Nurturing success – Andreas Näsman

16 mars 2021

Andreas Näsman is the Sales Manager for the Swedish manufacturing team. His day to day work is all about supporting his team of technical experts, product developers and account managers and supporting customers directly.

Läs mer
Nyheter

Webinar: Brandsäkra byggbranschen med Symetri och Bimfire Tools

28 januari 2021

På torsdag 28 januari välkomnar vi Bimfire Software som ska presentera den nya versionen av sin mjukvara Bimfire Tools. Medverkande är Erik Almgren från Bengt Dahlgren AB. Bengt Dahlgren AB började jobba i verktyget redan under 2020, och Erik kommer att dela med sig av deras erfarenheter, hur de jobbar med sina kunder och andra lärdomar. Erik har jobbat i 20 år på fältet som brandkonsult och varit aktiv i att företagets brandverksamhet.

Läs mer