Symetri e-learning inkluderas i alla Naviate-abonnemang från release 2022

Vi ser en ökad efterfrågan på tillgång till stöd och support vid anvädning av programvaror, delvis drivet av pandemin men framförallt av ett mer digitalt arbetssätt. I och med lanseringen av release 2022 ges alla Naviate-användare tillgång till Symetri e-learning och Single Sign-On (SSO).

Symetri e-learning inkluderas i alla Naviate-abonnemang från release 2022

Kraven och önskemålen om att kunna arbeta effektivt samtidigt som man känner sig trygg i att alla arbetar på ett korrekt och enhetligt sätt ökar ständigt. I samband med pandemin har vi i allt större utsträckning jobbat mer hemifrån och har inte haft samma tillgång till kollegor att be om hjälp eller möjligheten att gå på en vanlig klassrumskurs. För att stötta våra kunder ger vi nu alla användare av Naviate tillgång till Symetri e-learning i samband med release 2022. Detta gör att alla användare får stöd och utbildning online i hur olika funktioner utförs på ett korrekt sätt, oavsett när man behöver det. Genom plattformen får man som användare också tillgång till en sökfunktion vilket gör det enkelt att hitta svaret på en specifik fråga, man kan följa olika utbildningsvägar och självklart finns allt tillgängligt via en app i mobilen. Vi introducerar också ett enklare inloggningssätt med SSO, vilket innebär att användaren på ett enkelt sätt får tillgång till programvaran och andra tjänster som Symetri support och e-learning.

Ni som redan använder Naviate behöver i samband med övergången till release 2022 registrera era användare i vår e-learningplattform. Den som är kontraktansvarig kommer att få ett mail med instruktioner om hur inloggning och fördelning av licenser kommer att gå till.

I samband med release 2022 går vi också över till en abonnemangsmodell med namngivna användare. Detta innebär att användaren alltid har tillgång till den senaste uppdateringen av Naviate. Det gör det enklare för våra kunder att får en översikt över vilka användare som finns inom företaget, hur de är fördelade och om de använder verktyget.

Naviate Release 2022 blir tillgänglig för alla Naviate-användare 1 juli 2021.

Läs mer om Symetri e-learning med Naviate-abonnemang

Nyheter

Breaking down barriers – Bettool Jabur

05 oktober 2021

Bettool is a Senior Consultant and BIM 360 | ACC Technical Lead based in the UK. Her day-to-day job is all about helping customers thrive and breaking down barriers in their organisation and between disciplines.  

Läs mer
Nyheter

BIM Forum 2021 on demand

13 september 2021

Symetri bjuder in dig till vårt årliga event BIM Forum 2 september. På BIM Forum kommer du få veta mer om de senaste produktnyheterna och hur du kan arbeta smartare med rätt verktyg.

Läs mer
Nyheter

Dare to try new things - Tomas Lindgren

02 juli 2021

Our values at Symetri are Passion, Teamwork, Courage and Change. We recently finished a project that put all four to the test: Nordic BIM Summit 2021. Not in the least for Tomas Lindgren, who co-hosted the event, something far out of his comfort zone. I interviewed Tomas about his experience at the events and what he learned from taking on this brand-new challenge.

Läs mer