Symetri e-learning inkluderas i alla Naviate-abonnemang från release 2022

Vi ser en ökad efterfrågan på tillgång till stöd och support vid anvädning av programvaror, delvis drivet av pandemin men framförallt av ett mer digitalt arbetssätt. I och med lanseringen av release 2022 ges alla Naviate-användare tillgång till Symetri e-learning och Single Sign-On (SSO).

Symetri e-learning inkluderas i alla Naviate-abonnemang från release 2022

Kraven och önskemålen om att kunna arbeta effektivt samtidigt som man känner sig trygg i att alla arbetar på ett korrekt och enhetligt sätt ökar ständigt. I samband med pandemin har vi i allt större utsträckning jobbat mer hemifrån och har inte haft samma tillgång till kollegor att be om hjälp eller möjligheten att gå på en vanlig klassrumskurs. För att stötta våra kunder ger vi nu alla användare av Naviate tillgång till Symetri e-learning i samband med release 2022. Detta gör att alla användare får stöd och utbildning online i hur olika funktioner utförs på ett korrekt sätt, oavsett när man behöver det. Genom plattformen får man som användare också tillgång till en sökfunktion vilket gör det enkelt att hitta svaret på en specifik fråga, man kan följa olika utbildningsvägar och självklart finns allt tillgängligt via en app i mobilen. Vi introducerar också ett enklare inloggningssätt med SSO, vilket innebär att användaren på ett enkelt sätt får tillgång till programvaran och andra tjänster som Symetri support och e-learning.

Ni som redan använder Naviate behöver i samband med övergången till release 2022 registrera era användare i vår e-learningplattform. Den som är kontraktansvarig kommer att få ett mail med instruktioner om hur inloggning och fördelning av licenser kommer att gå till.

I samband med release 2022 går vi också över till en abonnemangsmodell med namngivna användare. Detta innebär att användaren alltid har tillgång till den senaste uppdateringen av Naviate. Det gör det enklare för våra kunder att får en översikt över vilka användare som finns inom företaget, hur de är fördelade och om de använder verktyget.

Naviate Release 2022 blir tillgänglig för alla Naviate-användare 1 juli 2021.

Läs mer om Symetri e-learning med Naviate-abonnemang

Nyheter

AUTODESK UPPDATERADE TRANSAKTIONSPROCESS INTRODUCERAD I USA OCH KANADA

11 mars 2024

Under november 2023 introducerade Autodesk en liknande transaktionsmodell för alla mjukvaruköp som för Flex på den australienska marknaden. Efter en första testperiod har Autodesk meddelat att den nya modellen kommer introduceras i USA och Kanada senast den 10 juni 2024. Ingen tidslinje har meddelats för andra regioner; däremot vet vi att Autodesk har som avsikt att rulla ut den nya modellen globalt inom två år.

Läs mer
Nyheter

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

04 december 2023

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer