KARRIÄR PÅ SYMETRI

Vill du också göra skillnad?

Hos oss finns det alltid plats för medarbetare med rätt kompetens och drivkraft och som kan bidra till att stärka Symetris varumärke.

Varför välja Symetri?

Som pålitlig samarbetspartner försöker vi alltid utmana våra kunder att arbeta smartare och förbättra sina arbetsflöden. Med vår expertis, ledande teknik och tjänster hjälper vi våra kunder att få en ökad konkurrensfördel.

Vi är ett internationellt, multikulturellt företag med många olika team, projekt och personligheter över hela Nordeuropa. Vi strävar efter en flexibel och dynamisk arbetsmiljö, där medarbetare ges utrymme att växa och utvecklas.

Vi vet att vår verksamhet kräver nya perspektiv och idéer för att bevara konkurrenskraften och är därför är vi ständigt på jakt efter engagerade medarbetare. Lediga tjänster presenteras nedan, men du är även välkommen att skicka in en spontanansökan.

Lediga tjänster

Inga lediga tjänster? Hos oss finns det alltid plats för medarbetare med rätt kompetens och drivkraft. Skicka en spontanansökan till: career@symetri.com

Inga lediga tjänster? Hos oss finns det alltid plats för medarbetare med rätt kompetens och drivkraft. Skicka en spontanansökan till: career@symetri.com

Inga lediga tjänster? Hos oss finns det alltid plats för medarbetare med rätt kompetens och drivkraft. Skicka en spontanansökan till: career@symetri.com

There are currently no vacancies available in the Ireland.
We're always looking for new talent!
Send an open application to career@symetri.com

Våra värderingar

Engagemang

Engagemang

Vi är stolta över det vi gör och tror starkt på vår förmåga att göra skillnad. Vi strävar alltid efter att göra det lilla extra och har kul tillsammans.

Teamwork

Teamwork

Vi är öppna och stöttar varandra, gläds åt teamets framgångar, tar ansvar och behandlar alla med respekt och agerar med ärlighet.

Mod

Mod

Vi har modet att göra skillnad, är innovativa, tar initiativ och vågar agera. Vi är modiga men aldrig dumdristiga och vi ser till alla risker.

Förändring

Förändring

Vi välkomnar förändringar, är öppensinnade och flexibla. När vi upptäcker ett problem, vidtar vi genast åtgärder och ser till att förändringen kan genomföras och implementeras på ett bra sätt.

Vårt löfte till dig

Vi vill att våra medarbetare ska kunna leva ett balanserat liv och att de ges möjlighet till kreativitet och utveckling på jobbet. Som arbetsgivare strävar vi efter att erbjuda en miljö som passar våra anställdas intressen och behov. 

Hälsa och välbefinnande

Vi arbetar aktivt för att förse våra medarbetare med en socialt, fysiskt och psykiskt hälsosam arbetsplats.

Transparens

Dubbelriktat förtroende och tillit är A och O. Vi strävar alltid efter transparent kommunikation med våra anställda.

Delad glädje är dubbel glädje

Vi delar med oss och gläds över varandras framgångar.

Flexibilitet

Människor utvecklas och det ska du även kunna göra på din arbetsplats. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö, med flexibel semester och flexibla arbetstider, beroende på position. 

Utveckling

Vi uppmuntrar alltid kompetensutveckling och arbetar för att se till att våra anställda har en arbetsmiljö där de kan växa professionellt såväl som personligen.

Vår ledstjärna

Vi utmanar både varandra och våra kunder att arbeta smartare för en bättre framtid.

Hur vi jobbar

Läs mer om hur vi jobbar genom att ta del av våra kundreferenser.

Boliden bryter ny mark inom anläggningsinformation med SiteBase

Boliden är ett modernt högteknologiskt metallföretag med egna gruvor och smältverk som innebär att man har mycket data och anläggningsinformation i verksamheten. Genom att använda SiteBase har Boliden förbättrat såväl kvaliteten som ökat effektivitet i projekteringsarbetet. Dessutom har implementationen bidragit till en enhetlig struktur för anläggningsinformation och gemensam datalagring för Bolidens samtliga enheter. 

Läs mer

Lindberg Stenberg Arkitekter satsar fullt ut på Revit för bästa resultat

Lindberg Stenberg Arkitekter grundades 1984 av Dag Lindberg, som fortfarande är aktiv i företaget. De arbetar med att rita bland annat bostäder, förskolor, studentbostäder och boende för seniorer och omsorg. Hållbar samhällsutveckling ligger i deras ryggrad och de skapar byggnader som ska finnas kvar en lång tid framöver.  

Läs mer

Med Revit som grund kan femkon lägga tid på värdeskapande arbete

femkon arbetar med projektering och framtagande av konstruktionshandlingar i byggprocessens olika skeden. Deras kunder är allt från stora entreprenörer till mindre privata företag. Deras uppgift är att lösa de konstruktionsmässiga utmaningarna som uppstår i projekt, samt ta fram handlingar och armeringsförteckningar. femkon har samarbetat med Symetri sedan bolaget grundades och baserat på sina tidigare erfarenheter blev det självklara valet att arbeta med Revit och Naviate redan från start. 

2021 tilldelades femkon utmärkelsen ”Årets Nyföretagare” för sitt bidrag till att skapa både tillväxt och arbetstillfällen i Sollentuna Kommun. 

Läs mer

Naviate låter BTB fokusera på rätt saker

Byggnadstekniska Byrån (BTB) arbetar konsulterande inom byggsektorn och har drygt 180 medarbetare. Deras projekt omfattar alla skeden inom husbyggnadsområdet med inriktning på byggnadskonstruktion, stomprojektering, byggteknik, grundläggning samt geoteknik och byggadministration.

Läs mer

Revit det självklara valet för Rowida vid elprojektering

Rowida bedriver konsultverksamhet inom el- och teleområdet och arbetar med elprojektering och elkalkyler. De ritar allt från specialanpassade villor, flerbostadshus, hotell och kontorsbyggnader. 2013 tog de beslutet att gå över till Revit i samband med att de påbörjade ett projekt som passade bra för att börja arbeta med det.

Läs mer

Sovelia PLM kärnan i Hermann's projektleveranser

På Hermann’s är Sovelia PLM kärnan i all datahantering kring företagets produkter och projekt, vilket möjliggör högklassiga leveranser och hjälper företaget att hålla deadlines även i projekt med många, löpande ändringar genom hela projektets livscykel.

Läs mer

Arkitektfirman A-lab löste komplex konstruktion med BIM

Tack vare avancerade verktyg för BIM-modellering lyckades man uppföra Statoil-byggnaden i norska Fornebu, ett byggnadskomplex för kommersiellt bruk på hela 65 000/117 000 m2, på bara 20 månader.

Läs mer

Arkitektbyrån Petri Rouhiainen – BIM för byggnadsdesign

Arkitekten Petri Rouhiainen förklarar varför man bör använda byggnadsinformationsmodeller och lyfter fram fördelarna med BIM och vikten av utbildning. 

Läs mer

Möt våra anställda

Möt våra anställda och hör vad de har att säga om sitt arbete på Symetri. 

Kontakt

Lars Vrennhage

Lars Vrennhage

Human Resources