KARRIÄR PÅ SYMETRI

Vill du också göra skillnad?

Hos oss finns det alltid plats för medarbetare med rätt kompetens och drivkraft och som kan bidra till att stärka Symetris varumärke.

Varför välja Symetri?

Som pålitlig samarbetspartner försöker vi alltid utmana våra kunder att arbeta smartare och förbättra sina arbetsflöden. Med vår expertis, ledande teknik och tjänster hjälper vi våra kunder att få en ökad konkurrensfördel.

Vi är ett internationellt, multikulturellt företag med många olika team, projekt och personligheter över hela Nordeuropa. Vi strävar efter en flexibel och dynamisk arbetsmiljö, där medarbetare ges utrymme att växa och utvecklas.

Vi vet att vår verksamhet kräver nya perspektiv och idéer för att bevara konkurrenskraften och är därför är vi ständigt på jakt efter engagerade medarbetare. Lediga tjänster presenteras nedan, men du är även välkommen att skicka in en spontanansökan.

Lediga tjänster

Karriär

Vass KAM inom lösningsförsäljning

Vi förstärker nu vårt industriteam och söker dig med erfarenhet av B2B lösningsförsäljning. Har du kanske arbetat som konsultchef eller account manager inom mjukvarubranschen kan detta vara din nästa utmaning. Söker du en tjänst där du kan utvecklas ...

Läs mer
Karriär

Vass KAM inom lösningsförsäljning

Vi förstärker nu vårt industriteam och söker dig med erfarenhet av B2B lösningsförsäljning. Har du kanske arbetat som konsultchef eller account manager inom mjukvarubranschen kan detta vara din nästa utmaning. Söker du en tjänst där du kan utvecklas ...

Läs mer
Karriär

Driven KAM till vårt industriteam

Vi förstärker nu vår organisation inom industrisegmentet och söker en kollega med passion för försäljning. Du kommer arbeta med att vidareutveckla vår kundbas i hela Sverige i en självständig och flexibel roll. Har du erfarenhet av lösningsförsäljnin ...

Läs mer

Inga lediga tjänster? Hos oss finns det alltid plats för medarbetare med rätt kompetens och drivkraft. Skicka en spontanansökan till: career@symetri.com

Inga lediga tjänster? Hos oss finns det alltid plats för medarbetare med rätt kompetens och drivkraft. Skicka en spontanansökan till: career@symetri.com

Inga lediga tjänster? Hos oss finns det alltid plats för medarbetare med rätt kompetens och drivkraft. Skicka en spontanansökan till: career@symetri.com

Våra värderingar

Engagemang

Engagemang

Vi är stolta över det vi gör och tror starkt på vår förmåga att göra skillnad. Vi strävar alltid efter att göra det lilla extra och har kul tillsammans.

Teamwork

Teamwork

Vi är öppna och stöttar varandra, gläds åt teamets framgångar, tar ansvar och behandlar alla med respekt och agerar med ärlighet.

Mod

Mod

Vi har modet att göra skillnad, är innovativa, tar initiativ och vågar agera. Vi är modiga men aldrig dumdristiga och vi ser till alla risker.

Förändring

Förändring

Vi välkomnar förändringar, är öppensinnade och flexibla. När vi upptäcker ett problem, vidtar vi genast åtgärder och ser till att förändringen kan genomföras och implementeras på ett bra sätt.

Vårt löfte till dig

Vi vill att våra medarbetare ska kunna leva ett balanserat liv och att de ges möjlighet till kreativitet och utveckling på jobbet. Som arbetsgivare strävar vi efter att erbjuda en miljö som passar våra anställdas intressen och behov. 

Hälsa och välbefinnande

Vi arbetar aktivt för att förse våra medarbetare med en socialt, fysiskt och psykiskt hälsosam arbetsplats.

Transparens

Dubbelriktat förtroende och tillit är A och O. Vi strävar alltid efter transparent kommunikation med våra anställda.

Delad glädje är dubbel glädje

Vi delar med oss och gläds över varandras framgångar.

Flexibilitet

Människor utvecklas och det ska du även kunna göra på din arbetsplats. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö, med flexibel semester och flexibla arbetstider, beroende på position. 

Utveckling

Vi uppmuntrar alltid kompetensutveckling och arbetar för att se till att våra anställda har en arbetsmiljö där de kan växa professionellt såväl som personligen.

Vår ledstjärna

Vi utmanar både varandra och våra kunder att arbeta smartare för en bättre framtid.

Hur vi jobbar

Läs mer om hur vi jobbar genom att ta del av våra kundreferenser.

Revit det självklara valet för Rowida vid elprojektering

Rowida bedriver konsultverksamhet inom el- och teleområdet och arbetar med elprojektering och elkalkyler. De ritar allt från specialanpassade villor, flerbostadshus, hotell och kontorsbyggnader. 2013 tog de beslutet att gå över till Revit i samband med att de påbörjade ett projekt som passade bra för att börja arbeta med det.

Läs mer

Utbildning är nyckeln till förändring för Develcon

Allt fler större projekt ställer krav på leveranser som endast kan levereras genom projektering i Revit inom elprojektering. För att förbli konkurrenskraftiga bestämde sig Develcon för att ta steget från AutoCAD till projektering i Revit tillsammans med Naviate Electrical. För att hjälpa till med en smidig och smärtfri övergång satte Symetri tillsammans med Develcon ihop en plan för utförandet av utbildning, vägledning och support. Detta har visat sig fungera väldigt bra och har gett bra resultat.

Läs mer

Blixtsnabb uppgradering av CAD-program med CQi

NIS Limited är ett ingenjörsföretag som tillhandahåller skräddarsydda och pragmatiska konstruktions- och tillverkningslösningar till en mängd olika kunder på flera olika marknader. Tjänsterna som NIS tillhandahåller omfattar aluminiumsvetsning, anläggning och utrustning för mekanisk hantering, handskbox för kärnkraftsinneslutning, testriggar för forskning och utveckling, maskiner för särskilda ändamål, automatiserade monteringslinjer och -celler, integrering, bearbetning och programmering av robotar samt tillverkning.

Läs mer

Kundreferens, AFRY: Hantering av CAD-licenser på ett globalt ingenjörsföretag

Vi har haft nöjet att prata med Martin Quist, på AFRY (ÅF och Pöyry). I videon berättar han om de olika typerna av utmaningar som de har klarat och hur de hanterar programvaran som 8 500–9 000 användare världen över har åtkomst till.

Läs mer

Helsingfors stad – pionjärer implementerar BIM

Vid utformningen av 650 professionella storkök i kommunal regi i Helsingfors var de två arkitekterna på kommunens byggnadskontor, Seppo Kupari och Mikko Soininivaara, designer respektive BIM-chef, övertygade om att det var dags att ta steget över från 2D till 3D och BIM. 

Läs mer

Ripellino säkerställer tillväxt med BIM

När arkitektbyrån Alessandro Ripellino beslutade sig för att ta steget över till BIM, i syfte att möta kundernas förändrade krav, var det viktigt att ha en användarvänlig plattform och kunna leverera högkvalitativa projekt på kort tid. 

Läs mer

Visedo Oy investerar i Sovelia PLM för att säkerställa effektiv datahantering och hög kvalitet

Med Sovelia PLM säkerställer Visedo att man kan hantera produktinformation på ett effektivt sätt och att tillhörande dokumentation håller hög kvalitet. Dessutom får man tillgång till en framtidssäkrad PLM-lösning i en bransch som präglas av snabb tillväxt.

Läs mer

Sovelia används av Valmet på global nivå

Valmet är en ledande global utvecklare och leverantör av tjänster och teknik inom massa-, pappers- och energiindustrin.
Läs mer

Transtech håller produktionen i rullning med hjälp av lösningar från Symetri

Att kunna hantera information på ett effektivt sätt är helt avgörande vid avancerade tillverkningsprocesser. Transtech använder Autodesk Inventor som konstruktionsverktyg och har även implementerat Sovelia och Autodesk Vault för att förenkla hanteringen av produktinformation.

Läs mer

Möt våra anställda

Möt våra anställda och hör vad de har att säga om sitt arbete på Symetri. 

Nyheter

Dare to try new things - Tomas Lindgren

Our values at Symetri are Passion, Teamwork, Courage and Change. We recently finished a project that put all four to the test: Nordic BIM Summit 2021. Not in the least for Tomas Lindgren, who co-hosted the event, something far out of his comfort zone ...

Läs mer

Kontakt

Lars Vrennhage

Lars Vrennhage

Human Resources