Cargotec använder Sovelia PLM för att effektivisera hanteringen av produktstrukturer och konstruktionsändringar

Cargotec

Cargotec, en världsledande leverantör av lasthanteringslösningar, implementerade Sovelia PLM för att effektivisera hanteringen av produktstrukturer och konstruktionsändringar.

Sovelia PLM underlättar konstruktions- och produktionsteamets arbete på Cargotecs enhet Kalmar, som tillhandahåller marknadens bredaste utbud av lösningar och tjänster för lasthantering i hamnar, terminaler, distributionscentraler och tung industri.

 

Skicka ett meddelande till oss

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Relaterade kundcase


Boliden bryter ny mark inom anläggningsinformation med SiteBase

Boliden är ett modernt högteknologiskt metallföretag med egna gruvor och smältverk som innebär att man har mycket data och anläggningsinformation i verksamheten. Genom att använda SiteBase har Boliden förbättrat såväl kvaliteten som ökat effektivitet i projekteringsarbetet. Dessutom har implementationen bidragit till en enhetlig struktur för anläggningsinformation och gemensam datalagring för Bolidens samtliga enheter. 

Läs mer