Utbildning

Klassrumskurser

Symetri har status som auktoriserat ATC, Autodesk Authorised Training Centre, och har ett brett kursutbud. Vi vet att effektiv utbildning kan hjälpa dig att öka produktiviteten och att investering i kompetens är precis lika viktigt som att investera i rätt mjukvara.

På våra utbildningscenter arbetar vi självklart med de senaste programversionerna och den senaste tekniken – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din utbildning.

Vi erbjuder klassrumskurser i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Lund.

Fördelarna med klassrumskurser

Effektiv inlärningsmiljö

Kom bort från skrivbordet, så att du kan fokusera på din utbildning fullt ut.

Samarbete och kunskapsutbyte

I en fysisk klassrumsmiljö kan du utbyta kunskap och erfarenheter med både kursledaren och övriga deltagare och därmed fördjupa dina kunskaper.

Praktiska moment

Du ges möjlighet att testa nya färdigheter på plats, och med kursledarens hjälp får du snabbt svar på dina frågor så att du är redo att köra igång på egen hand när kursen avslutats.

Dynamiska kurser

Våra kurser är dynamiska och självklart anpassas innehållet efter dina behov och din kompetens.

Diskussion och dialog

Ställ frågor, diskutera, dela tankar och funderingar.

Få nya kontakter

En av de största fördelarna med fysiska kurser är att man träffar andra människor från branschen.

Varför utbildning?

Att investera i utbildning är viktigt för ett företag som vill fortsätta vara innovativt och konkurrenskraftigt. Med lärarledda kurser i klassrumsmiljö får ni ut så mycket som möjligt av er investering tack vare tillgången till en fokuserad inlärningsmiljö och kompetenta kursledare.

Vårt kursutbud omfattar mer än 100 kurser. För oss är det viktigt att erbjuda utbildningsalternativ på flera nivåer, så att du och dina medarbetare kan ta nya steg och fortsätta utvecklas.

Om våra kursledare

Våra kursledare är välutbildade, har bred teknisk kompetens och mångårig erfarenhet. 94 % av kursdeltagarna uppger att de är mycket nöjda med våra kursledare.

"Väldigt nöjd med kursen - instruktören var fantastiskt hjälpsam med att demonstrera hur man använder Civil 3D”
- Matthew Barraza, Väg och VA Ingenjörerna i Sverige AB

Några röster från våra kunder

Mycket pedagogisk kurs och otroligt bra samt kunnig lärare.
Sofia Gustavsson, Sweco AB
Jättebra kurs! Ger 10/10 i betyg
Faruk Alajbegovic, Skanska AB
Jättebra kurs och ledare. Lagom takt och nivå för en dag.
Erik Gunnarsson, Sweco AB

Företagsanpassade kurser

Är ni i behov av anpassat kursinnehåll eller vill ni gå en kurs som inte ingår i vårt utbud? Vi anpassar oss helt efter era önskemål och ni väljer själva om ni vill ha utbildning på plats hos er, hos oss eller annan lokal som passar eller såklart på webben. Få ytterligare information och skicka en förfrågan om kundanpassade utbildningsalternativ idag:

Kurser i fokus

Kurser

Revit Architecture Grund

För att arbeta effektivt i Revit är det viktigt att du har god förståelse för programmets grunder. I kursen Revit Architecture Grund lär du dig allt du behöver för att snabbt komma igång med projektering i Revit Architecture. Du får kunskap om progra ...

Läs mer
Kurser

AutoCAD Grund

Kursen AutoCAD Grund ger dig övergripande kunskaper om AutoCAD®, ett av det mest använda CAD-systemen i världen. Kursen omfattar ritteknik, modellering och skapande i AutoCAD och ger dig grundläggande färdigheter för skapande av 2D handlingar i AutoC ...

Läs mer
Kurser

Vault Grund

Kursen i Vault Grund ger dig grundläggande kunskaper i att skapa ordning och reda på all den information, och alla de processer, som styr utveckling, leverans och underhåll av företagets produkter.

Läs mer

Kontakt

Cecilia Hermansson

Cecilia Hermansson

Training, Building & Infrastructure