Kurs i Civil 3D

Symetri har ett stort utbud av kurser som passar alla kunskapsnivåer. De flesta kurser finns schemalagda och alla kurser kan anpassas för att passa dig och dina kollegor.

Kurs inom Civil 3D och Naviate för alla behov

Arbeta mer effektivt med Autodesk Civil 3D och Naviate och dra full nytta av alla funktioner.

Symetri erbjuder Civil 3D-kurser för nybörjare som arbetar med VA-, landskaps- och vägprojektering. Kurserna har inga förkrav utan börjar från början.

Fortsättningskurserna innehåller både Civil 3D och Naviate och riktar sig mot dig som arbetat ett tag med produkterna och vill ha fördjupad kunskap inom specifika områden.

Vi kan även ta fram företagsanpassade kurser med innehåll som passar just dig och dina kollegors kunskapsnivå och arbetsuppgifter.

Kurs i lokal och online

Symetri är ett auktoriserat utbildningscenter för Autodesk-produkter och våra utbildare är certifierade och har stor branscherfarenhet.

Alla kurser kan genomföras som standardkurs enligt bestämda kursdatum, antingen i kurslokal eller online. Företagsanpassade kurser kan vi hålla i våra kurslokaler där vi står för datorer och programvara, eller i era egna lokaler där vi kan arbeta i er egen miljö. Självklart kan även företagsanpassade kurser hållas online på de tider som passar er.

Boka in din nästa Civil 3D-kurs i Stockholm, Göteborg eller online. Se ett urval nedan av våra kurser inom Civil 3D och Naviate.

Instruktören var otroligt duktig och pedagogisk under varje steg av denna mycket välplanerade kurs. Det blir toppbetyg på allt, instruktör, kursupplägg, och kursmaterial
Marcus Länje, Bjerking AB

Fördelar med att boka kurs i Civil 3D hos Symetri:

Undervisas av kvalificerade och certifierade utbildare

Bli mer effektiv i din användning av Civil 3D

Lär dig hur du bäst organiserar ditt projekt

Lär dig mer om hur du startar egna projekt

Kontakta oss

Har du några frågor om våra kurser? Kontakt oss så hjälper vi dig.

Cecilia Hermansson

Cecilia Hermansson

Training, Building & Infrastructure