Autodesk Docs – Online

Kursen vänder sig till alla aktörer som kommer i kontakt med Autodesk Docs och vill lära sig hur man använder lösningen i ett projekt. Förutom klassisk dokumenthantering på webben gås även ny funktionalitet med viewers, metodik för utskickshantering samt ärendehantering igenom.

Kursinnehåll för Autodesk Docs - Online

  • Lär dig grunderna i Autodesk Docs så som hur du startar ett nytt projekt, sätter upp rättigheter i projektet och lägger till personer
  • Du lär dig hur du använder olika funktioner på bästa sätt
  • Du får tips och trix

Fördelar och nytta med kursen

Du har kunskap om grunderna i Autodesk Docs
Du kan arbeta med systemets funktioner på bästa sätt
Du kan arbeta självständigt i systemet
Med ny kunskap ökar du ditt eget värde i bolaget

Utbildningsmål

Efter kursen kan du arbeta självständigt med Autodesk Docs i ett projekt genom klassisk dokumenthantering på webben. Vidare så kan du hantera viewers samt metodik för utskickshantering. Efter avslutad kurs kan du logga in på ditt Autodeskkonto och ladda ned ett personligt diplom.

Utbildningsmål

Varför välja Symetris kursutbud?

Symetri har lång och gedigen erfarenhet av att utveckla och leverera kurser. Våra lärare är välutbildade och certifierade och har egen praktisk erfarenhet av att jobba med systemen.​

Anmäl intresse

Kontakta oss

Kommande kursdatum

Det finns inga schemalagda kurstillfällen för denna kurs.

Vi har inte några inplanerade tillfällen för denna kurs. Du kan anmäla ditt intresse för att vara den första som vet när nästa kurs kommer att hållas.

Ditt meddelande har mottagits.

Vi kommer kontakta dig inom kort.

Anmäl intresse

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.