Inventor iLogic grund

På denna kurs får du en grundlig introduktion till hur du kan använda iLogic i Inventor för att reducera tid för återkommande arbetsmoment. iLogic ger "ickeprogrammerare" möjligheter att skapa regelstyrd konstruktion i Inventor så att man t ex kan skapa sammanställningskonfigurationer på bråkdelen av tiden det tar att göra det med iAssembly. iLogic ger även möjligheten att skapa formulär för att ange parametrar för konstruktioner på ett användarvänligt sätt och på så vis minska risken för fel.

Kursinnehåll för Inventor iLogic grund

  • Vi ger dig verktygen för att kunna bli företagets nya expert på Inventor Ilogic.
  • Du ser olika exempel på hur iLogic kan användas och hur användargränssnittet ser ut
  • Du lär dig att använda parametrar med iLogic
  • Du lär dig att skapa regler och IF-satser med iLogic liksom att använda parametrar och regler samt spara kodsnuttar, snippets
  • Du lär dig att koppla iLogic till iParts, skapa lookup tables, köra iLogic-regler liksom placera och använda iLogic-komponenter.

Fördelar och nytta med kursen

Du kan hantera och använda parametrar med iLogic
Du blir företagets nya expert på Inventor Ilogic
Du har kunskap om iLogics användargränssnitt
Med ny kunskap ökar du ditt eget värde i bolaget

Utbildningsmål

När du genomgått kunskap om Inventor iLogics användargränssnitt och har kunskap om hur programmets verktyg ska användas för att bli företagets nya expert på iLogic. Efter avslutad kurs kan du logga in på ditt Autodeskkonto och ladda ned ett personligt diplom.

Utbildningsmål

Varför välja Symetris kursutbud?

Symetri har lång och gedigen erfarenhet av att utveckla och leverera kurser. Våra lärare är välutbildade och certifierade och har egen praktisk erfarenhet av att jobba med systemen.​

Anmäl intresse

Kontakta oss

Andreas Näsman

Andreas Näsman

Product Design & Lifecycle

Kommande kursdatum

Det finns inga schemalagda kurstillfällen för denna kurs.

Vi har inte några inplanerade tillfällen för denna kurs. Du kan anmäla ditt intresse för att vara den första som vet när nästa kurs kommer att hållas.

Ditt meddelande har mottagits.

Vi kommer kontakta dig inom kort.

Anmäl intresse

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.