Nyheter & Events

Nyheter

Symetri lanserar Sovelia Visualizer

Sovelia Visualizer är en helt ny lösning som gör det möjligt för Autodesk Inventor-användare att se sin konstruktionsdata i realtids-3D och AR (Augmented Reality) eller VR (Virtual Reality). Användarna av Sovelia Visualizer får även fullständig tillgång till modellens egenskaper och annan information som läggs till i designfasen.

Läs mer
Nyheter

Symetri ny medlem i branschföreningen BEAst, Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard.

Sedan 2017 har BEAst med stöd av SBUF och tillsammans med ett antal företag i branschen drivit utvecklingsprojektet ”Effektivare granskningsprocess”. Målet var och är att standardisera och digitalisera och därmed förenkla processen vid granskning av handlingar. Idag finns också en standard som bygger på de rekommendationer som tagits fram av BEAsts utskott för Bygghandlingar och utvecklingen fortsätter. Symetri har på olika sätt sedan start stöttat detta projekt och har nu tagit steget att bli fullvärdig medlem.

Läs mer
Nyheter

Bluebeam har släppt nya releasen Revu 20

Bluebeam Revu 20 släpptes den 18 augusti, beroende på avtal så ingår detta eller så kan vi på Symetri hjälpa er med uppgraderingen. Den nya versionen erbjuder flera smarta förbättringar som underlättar för att hålla teamet synkroniserat och jobba effektivare.

Läs mer