BIM Forum 2021

Vi bjuder in dig till vårt årliga event BIM Forum och precis som förra året har vi valt att hålla det digitalt, även om Sverige successivt har börjat öppna upp sig allt mer. Och på tal om digitalt: huvudfokus i år kommer att ligga på digitalisering, både vad gäller ditt individuella arbete, men inte minst digital interaktion och hur du bäst använder digitala verktyg.

BIM Forum 2021

På BIM Forum kommer du få veta mer om de senaste produktnyheterna och hur du kan arbeta smartare med rätt verktyg. Vi har också bjudit in kunder från olika discipliner och faser i byggprojekt som kommer dela med sig hur de lyckats med sina projekt.

Du kommer att kunna välja på flera parallella temaspår under dagen och det kommer finns något för alla, vare sig du arbetar inom infrastruktur eller arbetar som arkitekt, byggprojektör, byggentreprenör, brandingenjör eller elingenjör. Vi kan garantera att du får ny kunskap och inspiration som du kan ta med direkt i ditt dagliga arbete. Vi ser fram emot att träffa dig online!

Varmt välkomna!

Events

Altair Future.Industry 2024

06 mars 2024

Följ med när Altair utforskar framtiden för vad som är möjligt inom teknik, när branschexperter och visionärer samlas för att dela sina insikter om de senaste trenderna som kommer att omforma morgondagens digitala landskap.

Läs mer
Events

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

16 april 2024

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer