Webbinarium: Naviate Landscape - modelleringsprocessen från start till mål

Naviate Landscape är ett tilläggsprogram till Civil 3D som förenklar ditt arbete när du ska modellera ytor och slänter. I detta webinarium kommer vår konsult Martin Olsén att gå igenom modelleringsprocessen från start med en tom ritning, till en färdig modellerad yta med stödmur och trappa.

Webbinarium: Naviate Landscape - modelleringsprocessen från start till mål

Martin kommer att visa flera funktioner som kommer förenkla ditt arbete, till exempel hur du gör en enkel volymberäkning med hjälp av subsurface för schakt och fyllnad. Samt hur du kan använda mallar som bland annat underlättar när du ska rita slänter och trappor.

Varmt välkomna!

Events

BIM 360-fredag 26 augusti

26 augusti 2022

Vi kommer att lyfta fram de senaste nyheterna i BIM 360 och Autodesk Construction Cloud, så att du kan använda dig av alla funktioner i verktygen på bästa sätt i ditt arbete.

Läs mer
Events

Välkommen till Infra Forum i höst

01 september 2022

I höst bjuder vi in till Infra Forum, en serie webbinarier på totalt fem tillfällen där vi djupdyker i olika ämnen inom infrastruktur, visar relevanta produkter och bjuder in intressanta företag. Vi startar med väg den 1 september, välkommen att anmäla dig här nedan. Hoppas vi ses och ha en skön sommar så länge! Hälsningar från infra-teamet på Symetri.

Läs mer