Naviate Traffic - Hur du sparar tid när du tar fram vägutrustningsplaner

Ritar du vägutrustningsplaner manuellt? Arbetar du i Civil 3D? Då har vi en lösning som kommer spara dig mycket tid i dina projekt.

Naviate Traffic, ett tilläggsprogram till Civil 3D, förenklar ditt arbete när du ska ta fram vägutrustningsplaner. I Naviate Traffic får du tillgång till ett bibliotek med svenska trafikskyltar och vägmarkeringar som är anpassade efter Transportstyrelsens instruktioner.

Naviate Traffic - Hur du sparar tid när du tar fram vägutrustningsplaner

Med hjälp av Naviate Traffic kan du snabbt och enkelt placera in skyltar i dina ritningar, skapa egna lokaliseringsskyltar och skapa vägmarkeringar. Allt hänger ihop med din Civil 3D-modell och kan användas för visualisering. 

Vi har uppdaterat Naviate Traffic med ett nytt utseende, utökad 3D-funktionalitet och ett uppdaterat skyltbibliotek. Under webbinariet kommer vår konsult Caroline Tigersjö gå igenom hur du med hjälp av Naviate Traffic:

  • sätter in vägskyltar i 2D och 3D
  • skapar lokaliseringsskyltar med egen text och återanvänder dessa
  • ritar ut vägmarking i både 2D och 3D
  • visualiserar din modell i Infraworks

Varmt välkomna!

Events

BIM 360-fredag 26 augusti

26 augusti 2022

Vi kommer att lyfta fram de senaste nyheterna i BIM 360 och Autodesk Construction Cloud, så att du kan använda dig av alla funktioner i verktygen på bästa sätt i ditt arbete.

Läs mer
Events

Välkommen till Infra Forum i höst

01 september 2022

I höst bjuder vi in till Infra Forum, en serie webbinarier på totalt fem tillfällen där vi djupdyker i olika ämnen inom infrastruktur, visar relevanta produkter och bjuder in intressanta företag. Vi startar med väg den 1 september, välkommen att anmäla dig här nedan. Hoppas vi ses och ha en skön sommar så länge! Hälsningar från infra-teamet på Symetri.

Läs mer