HÅLL DIG UPPDATERAD OM AUTODESKS PROGRAMVERSIONER 2025

Vill du veta vad som är nytt i Autodesks programversioner 2025 och hur du bäst drar nytta av de nya funktionerna i ditt dagliga arbete?

HÅLL DIG UPPDATERAD OM AUTODESKS PROGRAMVERSIONER 2025

I maj kommer vi att köra ett antal webbinarier och fysiska event där vi lyfter fram de viktigaste produktnyheterna från Autodesk, så att du ska kunna arbeta smartare i dina projekt.

Webbinarier

Välkommen att delta på våra olika webbinarier där vi kommer att gå igenom var och en av produkterna nedan. Notera att webbinarierna kommer att genomföras på engelska och det är kostnadsfritt att delta.

Fysiska event för dig inom tillverkningsindustrin

Arbetar du inom tillverkningsindustrin? Då är du välkommen att delta på våra fysiska event. Vi kommer att besöka utvalda orter runt om i Sverige mellan den 13-17 maj. Dessa seminarier är kostnadsfria, men det är begränsat antal platser.

Nyheter

AUTODESK UPPDATERADE TRANSAKTIONSPROCESS INTRODUCERAD I USA OCH KANADA

11 mars 2024

Under november 2023 introducerade Autodesk en liknande transaktionsmodell för alla mjukvaruköp som för Flex på den australienska marknaden. Efter en första testperiod har Autodesk meddelat att den nya modellen kommer introduceras i USA och Kanada senast den 10 juni 2024. Ingen tidslinje har meddelats för andra regioner; däremot vet vi att Autodesk har som avsikt att rulla ut den nya modellen globalt inom två år.

Läs mer
Nyheter

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

04 december 2023

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer