Autodesks nya köpprocess

Autodesks nya köpprocess

Autodesk har meddelat att man från och med den 16 september 2024 övergår till en ny process för att effektivisera och förbättra hur du köper dina Autodesk-licenser. Dessa förändringar kommer att äga rum den 16 september 2024 för kunder i Storbritannien och Europa.

Symetri kommer att fortsätta att ge råd och vägledning om de lösningar som passar bäst för dina behov. Den här förändringen från Autodesk är till för att förenkla köpprocessen, men du som företag måste vidta några viktiga åtgärder för att initiera den här förändringen. Vi har skapat informationsmaterial som du kan utforska för att se vilka steg som du behöver ta för att förbereda dig.

Besök vår landningssida där du kan se en kort video om förändringarna, få svar på de vanligaste frågorna och anmäla dig till kommande webbinarium.

Nyheter

AUTODESK UPPDATERADE TRANSAKTIONSPROCESS INTRODUCERAD I USA OCH KANADA

11 mars 2024

Under november 2023 introducerade Autodesk en liknande transaktionsmodell för alla mjukvaruköp som för Flex på den australienska marknaden. Efter en första testperiod har Autodesk meddelat att den nya modellen kommer introduceras i USA och Kanada senast den 10 juni 2024. Ingen tidslinje har meddelats för andra regioner; däremot vet vi att Autodesk har som avsikt att rulla ut den nya modellen globalt inom två år.

Läs mer