Skapa fantastiska renderingar på några sekunder med Enscape

Skapa fantastiska renderingar på några sekunder med Enscape

Enscape, en renderingsplugin för Revit och annan 3D CAD-programvara, är nu en del av Symetris produktsortiment. Med detta snabba och prisvärda verktyg skapar du vackra renderingar på nolltid. Enscape skapar en livelänk från BIM till en virtuell vy och alla ändringar du gör i din CAD-applikation syns direkt i Enscape. Programvaran fungerar med Revit, SketchUp, Rhino, Archicad och Vectorworks.

Det är enkelt att dela färdiga 3D-renderingar med andra. Du kan dela visualiseringar med designers, kunder eller andra parters utan att de behöver ladda ner separat programvara. Du kan också utforska din design med VR-headset som Oculus Rift S eller HTC Vive.

Läs mer om Enscape här.

Kontakta oss för att ta del av ett introduktionserbjudande, gäller till den 22 september. 

Kontakta oss

Nyheter

The BIM Summit by Symetri 2025

09 april 2025

 Vi är glada att redan nu kunna avslöja datumet för nästa års stora event The BIM Summit by Symetri. Boka in den 9 april i din kalender!

Läs mer
Nyheter

Autodesks nya köpprocess

09 juli 2024

Autodesk har meddelat att de övergår till en ny köpprocess för att effektivisera köp för dina Autodesk-prenumerationer. Dessa förändringar kommer att äga rum den 16 september 2024 för kunder i Storbritannien och Europa.

Läs mer