Skapa fantastiska renderingar på några sekunder med Enscape

Skapa fantastiska renderingar på några sekunder med Enscape

Enscape, en renderingsplugin för Revit och annan 3D CAD-programvara, är nu en del av Symetris produktsortiment. Med detta snabba och prisvärda verktyg skapar du vackra renderingar på nolltid. Enscape skapar en livelänk från BIM till en virtuell vy och alla ändringar du gör i din CAD-applikation syns direkt i Enscape. Programvaran fungerar med Revit, SketchUp, Rhino, Archicad och Vectorworks.

Det är enkelt att dela färdiga 3D-renderingar med andra. Du kan dela visualiseringar med designers, kunder eller andra parters utan att de behöver ladda ner separat programvara. Du kan också utforska din design med VR-headset som Oculus Rift S eller HTC Vive.

Läs mer om Enscape här.

Kontakta oss för att ta del av ett introduktionserbjudande, gäller till den 22 september. 

Kontakta oss

Nyheter

AUTODESK UPPDATERADE TRANSAKTIONSPROCESS INTRODUCERAD I USA OCH KANADA

11 mars 2024

Under november 2023 introducerade Autodesk en liknande transaktionsmodell för alla mjukvaruköp som för Flex på den australienska marknaden. Efter en första testperiod har Autodesk meddelat att den nya modellen kommer introduceras i USA och Kanada senast den 10 juni 2024. Ingen tidslinje har meddelats för andra regioner; däremot vet vi att Autodesk har som avsikt att rulla ut den nya modellen globalt inom två år.

Läs mer
Nyheter

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

04 december 2023

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer