Naviate Nexus — ny produkt inom Naviate-familjen

Naviate tar nu nästa steg för att stötta bolag inom byggindustrin.

I september 2020 annonserade Symetri förvärvet av Project Spine. Nu påbörjas nästa steg med tre nya produkter baserade på Project Spine och som nu är tillgängliga i Sverige och Danmark. Det nya namnet är Naviate Nexus och en integrerad del av Symetris portfölj. Med Naviate Nexus är det nu möjligt att arbeta med standardiserade klassifikationssystem direkt i Autodesk Revit genom att använda Naviate Nexus Connector. Vikten av att använda gemensamma begrepp och terminologi samt klassificeringar och förbättrad datakvalitet är här för att stanna.

Naviate Nexus  —  ny produkt inom Naviate-familjen

Naviate Nexus skapar mervärden genom hela byggprocessen från den första ritningen till förvaltning, drift och underhåll. Med Naviate Nexus kan du kombinera ett stort antal programvaror, standards och avtal med specifika byggnadsdata. Resultatet blir en smidigare kommunikation och ett mer effektivt arbetssätt som säkerställer datakvalitet och uppfyllande av ICT-krav. Nu är Naviate Nexus anpassad för den svenska och danska marknaden och fler funktioner kommer successivt att läggas till. Arbete pågår med anpassningar inför en lansering i Norge och Finland.

Naviate Nexus Portal

En standardiserad kommunikationsplattform för byggindustrin som hanterar olika klassificeringssystem, nu med ytterligare funktionalitet baserad på feedback från kunder. Naviate Nexus-portalen gör så att dessa standards blir en naturlig del av byggprocessen och inte bara ett projektkrav.

Läs mer om Naviate Nexus Portal

Naviate Nexus för Revit

Jobba direkt med klassificering av byggelement i Autodesk Revit och din BIM-modell. Naviate Nexus för Revit stöttar flera standards som till exempel CoClass, CCS och CCI som baseras på internationella standards och är en gemensam metod för att strukturera data.

Läs mer om Naviate Nexus för Revit

Naviate Nexus Connector

Med Naviate Nexus Connector kopplar du samman Revit och  Nexus-portalen för att logga in och få direkt tillgång till ditt projekt. 

Läs mer om Naviate Nexus Connector 

För mer information kontakta Martin Burrows

Nyheter

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

04 december 2023

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer
Nyheter

Symetri lanserar Naviate Zero MVP

25 september 2023

Den första versionen av Naviate Zero MVP (Minimum Viable Product) är nu tillgänglig. Denna första version kommer endast att vara tillgänglig för ett begränsat antal kunder.

Läs mer