Sovelia Inventor stöttar dig i konstruktionsprocessen

Förbättra användningen av Autodesk Inventor och minska de manuella arbete.

Sovelia Inventor stöttar dig i konstruktionsprocessen

Sovelia Inventor hjälper dig att effektivisera ditt arbete i Autodesk Inventor

När du arbetar med Autodesk Inventor automatiserar Sovelia Inventor repetitiva rutiner vilket minskar behovet av manuellt arbete. Programvaran stöder konstruktörer från början av konstruktionsarbetet till publicering av ritningarna.

  • Automatiserar repetitiva rutiner och minskar behovet av manuellt arbete
  • Stöder din design från början av konstruktionsarbetet till publicering av ritningar
  • Hanterar Property/Meta data, så informationen alltid är korrekt samt aktuell i BOM och Parts Lists. Detta görs med Property Card och Property Grid.

Sovelia Inventor är en tilläggsprodukt till Autodesk Inventor och en av de viktigaste funktionerna är hanteringen av egenskapsinformation/property information (iProperties). Funktionen hjälper till att se till att informationen är korrekt i både 3D-modellen och ritmiljön.

Andreas Näsman

Andreas Näsman

Sales, Product Design & Lifecycle

Boka en demo

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i syfte att hantera din anmälan. Läs mer i vår Privacy Policy om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Nyheter

AUTODESK UPPDATERADE TRANSAKTIONSPROCESS INTRODUCERAD I USA OCH KANADA

11 mars 2024

Under november 2023 introducerade Autodesk en liknande transaktionsmodell för alla mjukvaruköp som för Flex på den australienska marknaden. Efter en första testperiod har Autodesk meddelat att den nya modellen kommer introduceras i USA och Kanada senast den 10 juni 2024. Ingen tidslinje har meddelats för andra regioner; däremot vet vi att Autodesk har som avsikt att rulla ut den nya modellen globalt inom två år.

Läs mer
Nyheter

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

04 december 2023

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer