Symetri erbjuder nu Maintenance Connection

Symetri stärker samarbetet med Accruent och adderar Maintenance Connection till produktportföljen. Maintenance Connection gör det enkelt att lagra och dokumentera data i en molnlösning.

Symetri erbjuder nu Maintenance Connection

Det utökade partnerskapet ligger i linje med Symetris strategi att vara en internationell marknadsledande partner inom mjukvaror och tjänster för bygg- och tillverkningsindustrin. Med Maintenance Connection lägger Symetri till ett ytterligare produkterbjudande, som sedan tidigare inkluderar Meridian, en mjukvarulösning för Asset Lifecycle Information Management.

Symetri samarbetar med Accruent för att erbjuda Maintenance Connection i Norden. Vi rekommenderar denna CMMS-lösning till alla som behöver kunna spåra information under alla tillgångars hela livscykel.
Per Carlsson
Per Carlsson
Director Building & Infrastructure, Symetri

Symetri ger råd till kunder och erbjuder support och service i samband med implementering. Maintenance Connection gör det möjligt för kunder att snabbt få full kontroll över all information under tillgångarnas livscykel. De kan enkelt hålla tillgångar organiserade och strukturerade, och lösningen håller kostnader, driftstopp och annan tillgångsinformation på ett säkert ställe.

Accruent letar alltid efter samarbetspartners och vi är glada att Maintence Connection nu blir en del av Meridian i Symetri, så att vi kan utöka vår närvaro i Norden.
Willem van der Mark
Willem van der Mark
VP Channel & Alliances International, Accruent

Partnerskapet inkluderar nu två lösningar:

  • Meridian är en programvara för Asset Lifecycle Information Management. Det kopplar samman administration, produktdesign och konstruktion, vilket samtidigt stöder teknisk utveckling och bättre dataleverans.

  • Maintenance Connection fokuserar på planering och hantering av drift och underhåll. Den här lättanvända CMMS-lösningen (Computerized Maintenance Management System) minskar stilleståndstiden och förlänger tillgångens livslängd.

Kontakta mig för mer information

Nyheter

Nordic BIM Summit: 16 april 2024

04 december 2023

Välkommen till Nordic BIM Summit, ett av årets största event för dig som jobbar inom bygg- och infrastruktur. Ta del av de senaste trenderna. Anmäl dig här!

Läs mer
Nyheter

Symetri lanserar Naviate Zero MVP

25 september 2023

Den första versionen av Naviate Zero MVP (Minimum Viable Product) är nu tillgänglig. Denna första version kommer endast att vara tillgänglig för ett begränsat antal kunder.

Läs mer