Utbildning

Ta dina kunskaper till nya nivåer

Symetri är ett Autodesk Authorised Training Center som erbjuder ett varierat kursutbud i såväl Autodesks produkter som i våra egna tekniska lösningar. Vi vet att effektiv utbildning kan bidra till att öka produktiviteten och att investering i kompetens är lika viktigt som att investera i rätt mjukvara. Våra kurser hålls främst på svenska, men om du har önskemål om att kursen ska hållas på ett annat språk, t.ex. engelska, är du välkommen att kontakta oss. Hos oss kan du även certifiera dig i Autodesks produkterDu hittar mer information om våra kurser här

Vi på Symetri vill aktivt verka för att förhindra fortsatt spridning av covid-19 och försäkra oss om alla våra kursdeltagares och kursledares säkerhet och hälsa. Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, inför utökade städrutiner i våra kurslokaler och våra kurser utförs i mindre grupper.

Vi erbjuder nu webbkurser så att du ska kunna känna dig bekväm med att välja den utbildning som du vill gå hos oss. Priserna på kurserna varierar då några är satta med en introduktionsrabatt. Här har vi samlat all information om vad du behöver tänka på innan och under en webbkurs.

Vi ser fram emot att få träffa dig på just den kurs du väljer.

För mer information om våra utbildningar, mejla oss på training@symetri.se eller ring oss på 08-704 80 15.